ardasky Femtopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Oyunum gerçekten çok geç açılıyor. Driverlar güncel, oyun SSD'ye kurulu. Oyunda sabit 300 FPS alıyorum ve diğer CS2 gibi oyunlar hızlı açılıyor.
Oyunum gerçekten çok geç açılıyor. Driverlar güncel, oyun SSD'ye kurulu. Oyunda sabit 300 FPS alıyorum ve diğer CS2 gibi oyunlar hızlı açılıyor.
KS KS ardasky Femtopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 Javierp dedi: Bulmaya çalışayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an sonucu yazacağım. Javierp dedi: Bulmaya çalışayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hala aynı. Son düzenleme: 1 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Javierp dedi: Bulmaya çalışayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an sonucu yazacağım. Javierp dedi: Bulmaya çalışayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hala aynı.