Valorant gece pazarı değerlendirmesi

Yorumlarınız için sağ olun bu %23 indirime değer mi yitik op, spectre benim de içime pek sinmemişti anomali gelirse bir dahaki sefere onu almayı düşünüyorum.

Hocam diyelim almadınız, 2 ay bekleyeceksiniz gece pazarı için, bir de kötü gelirse. 1775 VP'ye markete gelmesini bekleyeceksiniz. Yani değer bence, indirim indirimdir.

Yorumlarınız için sağ olun bu %23 indirime değer mi yitik op, spectre benim de içime pek sinmemişti anomali gelirse bir dahaki sefere onu almayı düşünüyorum.
Anomali gelmiyor, sihirpunk en iyisi bence.

Aslında sormanız biraz saçma oluyor çünkü herkesin zevki farklı sevmeyenlerde var sevenlerde var.

Hocam diyelim almadınız, 2 ay bekleyeceksiniz gece pazarı için, bir de kötü gelirse. 1775 VP'ye markete gelmesini bekleyeceksiniz. Yani değer bence, indirim indirimdir.

Operatörde beğendiğim 2 skin vardı zaten 1 tanesi yitik diğeri ışık muhafızı(sanırsam mağazaya düşmüyor bu skin yanlışım olabilir) hazır düşmüşken yitik op yi alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…