Sorusor Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 39 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mart 2021 #1 Valorant da bıçak almayı düşünüyorum bunun için de gece pazarını bekliyorum. Tahminen ne zaman gelir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2021
Valorant da bıçak almayı düşünüyorum bunun için de gece pazarını bekliyorum. Tahminen ne zaman gelir sizce?
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 28 Mart 2021 #2 Her gece 03.00'da yenilenen pazardan bahsetmiyor musunuz?
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 Sorusor dedi: Valorant da bıçak almayı düşünüyorum bunun için de gece pazarını bekliyorum. Tahminen ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... Riot ne zaman isterse. Cidden belli değil hiç de gelmeyebilir. Gelirse de yeni sezonla gelir. O da 1 ay sonra.
Sorusor dedi: Valorant da bıçak almayı düşünüyorum bunun için de gece pazarını bekliyorum. Tahminen ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... Riot ne zaman isterse. Cidden belli değil hiç de gelmeyebilir. Gelirse de yeni sezonla gelir. O da 1 ay sonra.
Sorusor Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 39 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mart 2021 #4 sens4k dedi: Her gece 03.00'da yenilenen pazardan bahsetmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bazen geliyor 15 gün boyunca silahlar çok ucuza alınabiliyor. FurSam dedi: Riot ne zaman isterse. Cidden belli değil hiç de gelmeyebilir. Gelirse de yeni sezonla gelir. O da 1 ay sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
sens4k dedi: Her gece 03.00'da yenilenen pazardan bahsetmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bazen geliyor 15 gün boyunca silahlar çok ucuza alınabiliyor. FurSam dedi: Riot ne zaman isterse. Cidden belli değil hiç de gelmeyebilir. Gelirse de yeni sezonla gelir. O da 1 ay sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
maswert Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #5 15-20 gün kala gelir ya da yeni karakterin tasarımı tamamlandığında gece pazarını duyuruyorlar. Bu hafta içerisinde gelecekmiş ve 21 Nisan'a kadar da kalacak. Son düzenleme: 8 Nisan 2021
15-20 gün kala gelir ya da yeni karakterin tasarımı tamamlandığında gece pazarını duyuruyorlar. Bu hafta içerisinde gelecekmiş ve 21 Nisan'a kadar da kalacak.