Valorant gece pazarından ne alınmalı?

923433

Attopat
Merhaba gece pazarıma bunlar düşmüş, hiç desen satın almadım açıkçası. Neptün Phantom mu Fatih Phantom mu? Ya da savaş biletini mi açmalıyım? Önerilerinizi almak isterim, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neptün daha iyi bence. Ama Fatih de üzmez ikisi de iyidir. İyi de indirim gelmiş sayılır mağazaya belli bir skini beklemeyecekseniz bunlardan biri alınır. Ben olsam Neptün'ü alırdım.

Neptün daha iyi bence. Ama Fatih de üzmez ikisi de iyidir. İyi de indirim gelmiş sayılır mağazaya belli bir skini beklemeyecekseniz bunlardan biri alınır. Ben olsam Neptün'ü alırdım.
Videolarına göz gezdirmiştim blup blup diyolardı ama hoşuma gitmedi değil tatlı bir ses veriyo Fatihte iyi dediğiniz gibi çok kararsız kaldım. Sadece marketten tek beklediğim ejder vandal var

Fatih Phantom güzel kendimce, Ejder Vandal tavsiye etmiyorum bu arada hem pahalı hem çok çabuk sıkıyor eskide kaldı o skin.
Bence de RGX Anomali gibi skinler varken onu almazdım ben de. Ejdere biraz da olsa benzesin diyorsan bence felaketin kalbi Vandal bekle muhteşem bir skin. Çıktığında bundleını almıştım şu ana kadar hiç sıkılmadım adamlar harika yapmışlar.

Fatih Phantom güzel kendimce, Ejder Vandal tavsiye etmiyorum bu arada hem pahalı hem çok çabuk sıkıyor eskide kaldı o skin.

1-1. Ejder Vandal'ı tercih edilmiyor doğru fakat yerde görsem kovalıyorum o kaplamayı o derece tutukluyuz kaplamaya.

RGX silahında mermi değiştirme animasyonu bulunuyor muydu anomalide dahil? Felaketin Kalbi'ni değerlendiriceğim teşekkür ediyorum

Anomali'de var RGX'te yok diye biliyorum. Yine de oyun içinden ya da Yt'den bakın aklınıza yatarsa markete beklersiniz. Felaketin kalbi baya güzel ona da bakın Yt'den finisherı falan özellikle iyi beğenirseniz alırsınız.

Sage alıyorum genellikle Fatih Photom'un mavili olan kaplaması yakışmaz mı? Ama şu Blup'da kötü değil özellikle sıkış sesi

Anladım efendim. YouTube'da iyice bakınayım Vandal deseni çok önemli photom hadi biraz geri kalıyor koşa koşa öldüğüm zamanlarda daha çok tercih ediyorum. Felaketin Kalbi hatırladığım kadarıyla sıkış sesi ejder gibi olgun bırakıyor kaplamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…