nothingistrue Femtopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Zor Çoğunlukla Hikaye Li oyunlar ekleniyor
nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Zor Çoğunlukla Hikaye Li oyunlar ekleniyor
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 22 Mart 2023 #3 Apex, CS:GO var Valorant'ı da eklerler bir gün belki.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Mart 2023 #4 nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... League Of Legends var. Valorant da eklenebilir ama hile koruması sorunu da var.
nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... League Of Legends var. Valorant da eklenebilir ama hile koruması sorunu da var.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.456 Çözümler 2 22 Mart 2023 #5 nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Zor gibi geliyor hocam zaten Türkiye'deki internetle öyle bir platformdan oyun oynamak özellikle rekabetçi bir oyun oynamak çok çok zor.
nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Zor gibi geliyor hocam zaten Türkiye'deki internetle öyle bir platformdan oyun oynamak özellikle rekabetçi bir oyun oynamak çok çok zor.
nothingistrue Femtopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #6 lensi dedi: Zor Çoğunlukla Hikaye Li oyunlar ekleniyor Genişletmek için tıkla... Ekleneceğini düşünüyorum ama ne zaman olur bi tahminim yok maalesef. Yine de umutluyum.
lensi dedi: Zor Çoğunlukla Hikaye Li oyunlar ekleniyor Genişletmek için tıkla... Ekleneceğini düşünüyorum ama ne zaman olur bi tahminim yok maalesef. Yine de umutluyum.
Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 22 Mart 2023 #7 Hayır gelmez. Vanguard'dan dolayı Valorant'ın bulut sistemlerde çalışması mümkün değil.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 22 Mart 2023 #8 nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Ekleneceğini düşünmüyorum.
nothingistrue dedi: Sizce Valorant GeForce NOW'a eklenir mi? Eklense ne güzel olur ya. Genişletmek için tıkla... Ekleneceğini düşünmüyorum.