Valorant gerekli bir programı kuramadık hatası

İşletim sistemi
Windows 7

ErenAlyaz

Centipat
Valorant açık betaya katılmaya hak kazandım, oyunu yükledim ama bir hata veriyor açamıyorum oyunu.

Hata işe şu: Gerekli bir programı kuramadık. Lütfen tekrar dene, bilgisayarını yeniden başlat veya Valorant desteği üstünden bize ulaş.

Hatayı bir türlü düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz? İnternetten baktığımda Riot Vanguard'ı silin yazıyor ama bilgisayarımda öyle bir şey yok. Oyunu sildim yeniden yükledim gene gelmiyor o Riot Vanguard. Yardımcı olabilir misiniz?

Uyguladım evet.

Bununla bir alakası olabilir belli başlı şeyleri kapattırıyor. Çünkü videoda aynı şeyi ben de uyguladım. Bundan şüpheleniyorum. Bilgisayarın Valorant'ın bir şeyler indirmesini engelliyor olabilir. Bunu sağlayan bir hizmet var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı hata mevcut. Riot ticket attım henuz bir çözüm bulamadık. Eğer çözüm yolunu bulursam buradan paylaşırım sizde yazarsanız sevinirim.
Ayrıca bu sorunu yaşayanlar Riot hata bildirimi acarlarsa, ne kadar cok kişi olursa o kadar hızlı çözüm bulabilirler.

Ona nasıl bakacağım bilmiyorum.

Bana verilen cevap buydu. Bunu bir deneyin belki sizce işe yarar
Win 7 kullananlar genelde bu hatayı alıyormuş. Eğer win 10 kullanıyorsanız bu video izleyip sorunu çözenler olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• ss (2020-04-09 at 01.52.21).png
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.441
Son düzenleme:
Win 7 kullanıcısıyım, aynı hatayla karşılaşıyorum. Son videodaki uyumluluk mevzusunu Win7'de denedim (her uyumluluğu)ama çözüme ulaşmadım. Var mıdır Win 7'de bu problemi çözebilen?

Sürec bende çok ağır işliyor. Sizin ticketlarda geri dönüş aldınız mı?
Şu an PC ilgili bazı veriler istediler onları gönderdim. Dünden beri onu bekliyorum. Günde 1 soru 1 cevap şeklinde yazışmalar çok yavaş ilerliyor. Ama henüz bir netice yok bizde.

Dosya Ekleri

• ss (2020-04-10 at 11.42.07).png
    5 KB · Görüntüleme: 1.406
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…