Valorant giriş ekranında kalıyor

adanur083409827

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant'ı Riot'un kendi sitesinden indirmeme rağmen her seferinde giriş ekranında kalıyor ve daha sonrasında çıkamıyorum. Görev Yöneticisi dışında herhangi bir şekilde kapatamıyorum. Vanguard'ı silip yüklemeyi, uyumluluk modunda açmayı denedim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?

(Windows 10 kullanıyorum.)

Valorant'ı Riot'un kendi sitesinden indirmeme rağmen her seferinde giriş ekranında kalıyor ve daha sonrasında çıkamıyorum. Görev Yöneticisi dışında herhangi bir şekilde kapatamıyorum. Vanguard'ı silip yüklemeyi, uyumluluk modunda açmayı denedim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?

(Windows 10 kullanıyorum.)
Hocam aynı sorun bende de var. Muhtemelen HDD kullanıyorsunuz. Ben iletişime geçmiştim teknik ekiple onlar bana işlemci ve ekran kartının yeterli lakin harddiskin yetersiz olduğunu söylediler. Valorant için artık bir ssd lazımmış. SSD olmadığından ötürü çok geç girmeler, oyun içinde ani ekran yırtılmaları vs. Mesela ben oyun içinde 290-350 arası fps alıyorum ama maalesef HDD'den ötürü oynayamıyorum.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum laptop Casper Excalibur i7 12650H 2.30 GHz ekran kartı NVIDIA RTX 4060 32 GB RAM Windows 10 1 TB depolama neden olabilirki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı