Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 RAM 32,0 GB Ekran kartı RTX4060 İşlemci 12th Gen Intel i7-12650H2.30 GHz Sorunum başlıkta internetten bakıp denedim bir şeyler. Silip tekrar yükledim vs. ama aynı.
GeraltandCiri Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2024 #2 VALORANT giriş ekranında kalıyor sorununuzun çözümü için bu adımlara da bakabilirsiniz: https://gamerpapers.com/valorant-yukleme-giris-riot-games-ekraninda-kaliyor-2023/ Artı 0 Eksi
VALORANT giriş ekranında kalıyor sorununuzun çözümü için bu adımlara da bakabilirsiniz: https://gamerpapers.com/valorant-yukleme-giris-riot-games-ekraninda-kaliyor-2023/
KS KS Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 @GeraltandCiri sürücülerim güncel Vanguard'ı silip yüklemiştim aynı şekilde direk valorantıda. Ağ bağlantımda bir sıkıntı yok. @GeraltandCiri yönetici olarak denedim aynı sorun. Oyun güncelmiş. Antivirüste bir sorun göremedim. Kafayı yiyeceğim artık. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
@GeraltandCiri sürücülerim güncel Vanguard'ı silip yüklemiştim aynı şekilde direk valorantıda. Ağ bağlantımda bir sıkıntı yok. @GeraltandCiri yönetici olarak denedim aynı sorun. Oyun güncelmiş. Antivirüste bir sorun göremedim. Kafayı yiyeceğim artık.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 İnternetiniz iyi mi? Artı 0 Eksi
KS KS Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 @atogrimers evet diger oyunlarda da bir sıkıntı yasamiyorum zaten spedtestte 7ms 80Mbps download goruyorum. Artı 0 Eksi
@atogrimers evet diger oyunlarda da bir sıkıntı yasamiyorum zaten spedtestte 7ms 80Mbps download goruyorum.
D denizxxqwe Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 hocam selamlar birkaç aydır bende aynı sorundan müzdariptim 2 gün önce keşfette gördüğüm bir video bana yardımcı oldu dilerseniz deneyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
hocam selamlar birkaç aydır bende aynı sorundan müzdariptim 2 gün önce keşfette gördüğüm bir video bana yardımcı oldu dilerseniz deneyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et