O ouz516 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #1 Valorant, Vanguard hatası veriyordu. Technopat’tan izlediğim videoyu uyguladım, sonra oyuna girememeye başladım; siyah ekranda kalıyor.
Valorant, Vanguard hatası veriyordu. Technopat’tan izlediğim videoyu uyguladım, sonra oyuna girememeye başladım; siyah ekranda kalıyor.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.848 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 ouz516 dedi: Valorant, Vanguard hatası veriyordu. Technopat’tan izlediğim videoyu uyguladım, sonra oyuna girememeye başladım; siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
ouz516 dedi: Valorant, Vanguard hatası veriyordu. Technopat’tan izlediğim videoyu uyguladım, sonra oyuna girememeye başladım; siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz?
KS KS O ouz516 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 crqdles dedi: Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba onu nasıl yapacağım kısaca yazar mısın? crqdles dedi: Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açtım Görev Yöneticisi'nden Vanguard'in görevini sonlandırdım hala açılmıyor oyun Son düzenleme: 29 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba onu nasıl yapacağım kısaca yazar mısın? crqdles dedi: Vanguard'ın görevini sonlandırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu açtım Görev Yöneticisi'nden Vanguard'in görevini sonlandırdım hala açılmıyor oyun