D dorukcakir Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin
Çözüm Ardawai 29 Haziran 2024 dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun.
dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun.
Ardawai Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 928 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4 Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? dorukcakir dedi: Valorant'ı açıyorum giriş ekranında takılı kalıyor sonra kapanıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun.
KS KS D dorukcakir Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Ardawai dedi: Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Ardawai dedi: Sisteminiz nedir detaylı yazar mısınız? Ekran kartınızda hem Intel hem NVIDIA varsa Intel sürücüsünü güncelleyiniz. Ve de bilgisayarın hizmetler kısmından vgc yi bulup üstüne tıklayıp çalıştığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler işe yaradı.
M meyra1 Yoctopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2024 #4 merhaba bende aynı sorunla karşılaştım fakat çözümünü bulamıyorum oyun giriş ekranında bi anda kapanıyor ve hata kodu almıyorum başka bi çözümünüz var mı acaba Artı 0 Eksi
merhaba bende aynı sorunla karşılaştım fakat çözümünü bulamıyorum oyun giriş ekranında bi anda kapanıyor ve hata kodu almıyorum başka bi çözümünüz var mı acaba