Billie Jean Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Valorant'ı yükledim ve şöyle bir hata aldım. Uzun zamandır girmiyordum. Nedeni nedir?
lilend Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #2 Oyuna son girdiğinizde tam yeni oyuna eşleşecekken çıkmışsınız onun için bir uyarı vermiş, kısaca önemli bir şey değil. Artı 0 Eksi
Oyuna son girdiğinizde tam yeni oyuna eşleşecekken çıkmışsınız onun için bir uyarı vermiş, kısaca önemli bir şey değil.
KS KS Billie Jean Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 lilend dedi: Oyuna son girdiğinizde tam yeni oyuna eşleşecekken çıkmışsınız onun için bir uyarı vermiş, kısaca önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi Artı 0 Eksi
lilend dedi: Oyuna son girdiğinizde tam yeni oyuna eşleşecekken çıkmışsınız onun için bir uyarı vermiş, kısaca önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi
lilend Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #4 Billie Jean dedi: yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınızamı girdi. Artı 0 Eksi
Billie Jean dedi: yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi Genişletmek için tıkla... Sizin hesabınızamı girdi.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Şubat 2023 #5 Billie Jean dedi: yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız oyundan çıkmış. Artı 0 Eksi
Billie Jean dedi: yok şu an oyuna giremiyorum daha sabah bir arkadaşım girdi Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız oyundan çıkmış.
KS KS Billie Jean Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 lilend dedi: Sizin hesabınızamı girdi. Genişletmek için tıkla... evet benim hesabıma girdi. Silinen üye dedi: Arkadaşınız oyundan çıkmış. Genişletmek için tıkla... sorun şu ki anladım'a basıp devam edemiyorum Artı 0 Eksi
lilend dedi: Sizin hesabınızamı girdi. Genişletmek için tıkla... evet benim hesabıma girdi. Silinen üye dedi: Arkadaşınız oyundan çıkmış. Genişletmek için tıkla... sorun şu ki anladım'a basıp devam edemiyorum
lilend Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #7 Billie Jean dedi: evet benim hesabıma girdi. sorun şu ki anladım'a basıp devam edmiyorum Genişletmek için tıkla... Minik bir yasağınız var 1 saat kadar bekleyip tekrar deneyin olmaz ise yine 4 saat daha bekleyip deneyin olmaz ise tekrar yazın. Artı 0 Eksi
Billie Jean dedi: evet benim hesabıma girdi. sorun şu ki anladım'a basıp devam edmiyorum Genişletmek için tıkla... Minik bir yasağınız var 1 saat kadar bekleyip tekrar deneyin olmaz ise yine 4 saat daha bekleyip deneyin olmaz ise tekrar yazın.