sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 18 Eylül 2020 #1 Dün gece girdiğim şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum. Kabul etmiyor. Şifre yenileme mailini de yollamıyor. Oyun sunucularında problem mi var?
Dün gece girdiğim şifreyle giriş yapmaya çalışıyorum. Kabul etmiyor. Şifre yenileme mailini de yollamıyor. Oyun sunucularında problem mi var?
B bloodyxTR Centipat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 111 18 Eylül 2020 #2 Valla giriş problemini bilmiyorum bende olmuyor ama 10 gündür felan sabit olan ping değerlerim yükseldi. Neden olduğunu da çözemedim. Riot'un sunucularında yoğunluk mu var bilen birisi var mı? Ping değerlerim 4-5 ms yükseldi. Artı 0 Eksi
Valla giriş problemini bilmiyorum bende olmuyor ama 10 gündür felan sabit olan ping değerlerim yükseldi. Neden olduğunu da çözemedim. Riot'un sunucularında yoğunluk mu var bilen birisi var mı? Ping değerlerim 4-5 ms yükseldi.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #3 Eğer sitede hesabınız açıksa ticket atın. Artı 0 Eksi
KS KS sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 18 Eylül 2020 #4 Kullanıcı adımla oyun içi ismim farklıymış, ben oyun içi ismiyle girmeye çalışıyordum düzelttim sorunu teşekkürler yardımınız için. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adımla oyun içi ismim farklıymış, ben oyun içi ismiyle girmeye çalışıyordum düzelttim sorunu teşekkürler yardımınız için.