3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 5 Ekim 2021 #1 Windows 8.1 geçtikten sonra ortaya çıktı.
Çözüm 3 3 389072 15 Şubat 2023 AtakanMTL dedi: Naptın naptın. tam anlamadım. Detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Windows+R tuşuna basın. "services.msc" yazın. Daha sonra "vgc" servisini bulun. Sağ tık yapın ve yeniden başlatın.
AtakanMTL dedi: Naptın naptın. tam anlamadım. Detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Windows+R tuşuna basın. "services.msc" yazın. Daha sonra "vgc" servisini bulun. Sağ tık yapın ve yeniden başlatın.
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 15 Şubat 2023 #21 AtakanMTL dedi: Yaptım. Şimdi bilgisayarı yeniden mi başlatayım? Genişletmek için tıkla... Evet. Başlatın. Artı 0 Eksi
AtakanMTL dedi: Yaptım. Şimdi bilgisayarı yeniden mi başlatayım? Genişletmek için tıkla... Evet. Başlatın.
AtakanMTL Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #22 389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım ancak durum yine aynı. 389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlat yazıyor sadece. Ben güncelleme diyip hiçbir şey yüklemediği için kapatıp açtım hemen ondan dolaylı olmasın. 389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle bir şey gördüm başlangıç türü elle yazıyodu onu otomatiğe aldım. Artı 0 Eksi
389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım ancak durum yine aynı. 389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlat yazıyor sadece. Ben güncelleme diyip hiçbir şey yüklemediği için kapatıp açtım hemen ondan dolaylı olmasın. 389072 dedi: Evet. Başlatın. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle bir şey gördüm başlangıç türü elle yazıyodu onu otomatiğe aldım.
KS KS 3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 15 Şubat 2023 #23 AtakanMTL dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım ancak durum yine aynı. Tekrar başlat yazıyor sadece. Ben güncelleme diyip hiçbir şey yüklemediği için kapatıp açtım hemen ondan dolaylı olmasın. Bir de şöyle bir şey gördüm başlangıç türü elle yazıyodu onu otomatiğe aldım. Genişletmek için tıkla... Otomatikte durum nasıl? Artı 0 Eksi
AtakanMTL dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım ancak durum yine aynı. Tekrar başlat yazıyor sadece. Ben güncelleme diyip hiçbir şey yüklemediği için kapatıp açtım hemen ondan dolaylı olmasın. Bir de şöyle bir şey gördüm başlangıç türü elle yazıyodu onu otomatiğe aldım. Genişletmek için tıkla... Otomatikte durum nasıl?
AtakanMTL Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #24 389072 dedi: Otomatikte durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Ee sanırım ya o iyi oldu ya da kendi açtığım konuda birisi uyumluluk sorunu gider dedi ben de orada çıkan pack 3 ile sınadım açıldı eline sağlık gece gece. Artı 0 Eksi
389072 dedi: Otomatikte durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Ee sanırım ya o iyi oldu ya da kendi açtığım konuda birisi uyumluluk sorunu gider dedi ben de orada çıkan pack 3 ile sınadım açıldı eline sağlık gece gece.