Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 27 Nisan 2021 #1 Merhaba, başlıkta kararsız kaldım. Neyse, soruna geçelim. Valorant'a girip hesabımın şifresini yazıyorum ve giriyorum, sonra siyah ekranda kalıyor. Görev yöneticisinden baktım, yanıt vermiyor. Her şey güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Merhaba, başlıkta kararsız kaldım. Neyse, soruna geçelim. Valorant'a girip hesabımın şifresini yazıyorum ve giriyorum, sonra siyah ekranda kalıyor. Görev yöneticisinden baktım, yanıt vermiyor. Her şey güncel.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Nisan 2021 #2 Alt + TAB atıp farklı pencereye geçip tekrar girmeye çalışın. Aynısı her açılışta oluyor Alt + TAB çözüyor benim için. Artı 0 Eksi
Alt + TAB atıp farklı pencereye geçip tekrar girmeye çalışın. Aynısı her açılışta oluyor Alt + TAB çözüyor benim için.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 27 Nisan 2021 #3 F11 yapıp pencereli moda geçip bir daha F11 yapıp tam ekrana geçin, sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 27 Nisan 2021 #4 Yehetto dedi: Alt + TAB atıp farklı pencereye geçip tekrar girmeye çalışın. Aynısı her açılışta oluyor Alt + TAB çözüyor benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor. eyre dedi: F11 yapıp pencereli moda geçip bir daha F11 yapıp tam ekrana geçin, sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam buda olmuyor. Alt tab yapınca oyuna bir daha dönmüyor. Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: Alt + TAB atıp farklı pencereye geçip tekrar girmeye çalışın. Aynısı her açılışta oluyor Alt + TAB çözüyor benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor. eyre dedi: F11 yapıp pencereli moda geçip bir daha F11 yapıp tam ekrana geçin, sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam buda olmuyor. Alt tab yapınca oyuna bir daha dönmüyor.