Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah Valorant hesabıma gircektim fakat Google giriş bölümü yoktu. Neden veya nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah Valorant hesabıma gircektim fakat Google giriş bölümü yoktu. Neden veya nasıl düzeltebilirim?
Kirrik67 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Kendi sitesinden Riot hesabı oluşturmanız gerekiyor.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Kirrik67 dedi: Kendi sitesinden Riot hesabı oluşturmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oradan giriş yaptım fakat oyun içinde gözükmüyor Riot ID'mi de doğru girmeme rağmen yanlış anlıyor.
Kirrik67 dedi: Kendi sitesinden Riot hesabı oluşturmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oradan giriş yaptım fakat oyun içinde gözükmüyor Riot ID'mi de doğru girmeme rağmen yanlış anlıyor.