Çözüldü Valorant gölgeleri kapatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant'ta gölgeleri komple kapatma var mı? Ayarlardan yapınca karakter altındaki gölgeler gidiyor ben binaların altındakininde gitmesini istiyorum yapma şansım var mı?

Çözüm
Hocam appdata>local>Valorant>Saved>Config>(Burada sizin olan hesabınızı arayın rastgele rakamlar, sayılar sizin hesabınızdır)>Windows>GameUsersSettigins>En aşağı inin>ViewDistanceQuality dahil olmak üzere ShadingQuality ayarına kadar her şeyi 0 yapın. Bu ayar siz oyundayken efektleri, gölgeleri vs. kapatıyor. Eğer FPS değerleri çok düşükse ResolutionQuality ayarını 80 civarına çekebilirsiniz. Bende %20-25`lik bir FPS artışı oldu.
Arkadaşlar Valorant'ta gölgeleri komple kapatma var mı? Ayarlardan yapınca karakter altındaki gölgeler gidiyor ben binaların altındakininde gitmesini istiyorum yapma şansım var mı?

Oyunun dosyalarından galiba gölge ayarını 0 yapınca oluyordu, tam bilmiyorum.

Hocam appdata>local>Valorant>Saved>Config>(Burada sizin olan hesabınızı arayın rastgele rakamlar, sayılar sizin hesabınızdır)>Windows>GameUsersSettigins>En aşağı inin>ViewDistanceQuality dahil olmak üzere ShadingQuality ayarına kadar her şeyi 0 yapın. Bu ayar siz oyundayken efektleri, gölgeleri vs. kapatıyor. Eğer FPS değerleri çok düşükse ResolutionQuality ayarını 80 civarına çekebilirsiniz. Bende %20-25`lik bir FPS artışı oldu.

Çözüm

Teşekkürler hocam.

Hocam dün olmuştu FPS 75'ten 160'lara kadar çıkmıştı ama bugün gölgeler yine var ve dosyada o dediğiniz kısımlar 0

Hocam o değerleri 0'dan 1-2-3 fark etmez çekin hepsini sonra tekrardan 0'a çekin. Bunun olmasının nedeni Valorant hesabınızı o dosya yerinden kaldırdıysanız olabilir.

Hocam o değerleri 0'dan 1-2-3 fark etmez çekin hepsini sonra tekrardan 0'a çekin. Bunun olmasının nedeni Valorant hesabınızı o dosya yerinden kaldırdıysanız olabilir.

Anladım hocam çok teşekkürler böyle olduğunda değiştirip sonra tekrar 0 yazacağım değil mi?

Anladım hocam çok teşekkürler böyle olduğunda değiştirip sonra tekrar 0 yazacağım değil mi?

Bir deneyin bakalım. Tam olarak çözüm diyemem sadece bir öneri çünkü böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Şu anki değerlerin yerlerine 1-2-3 fark etmez yazın. Sonra dosyayı kaydedin daha sonra tekrardan o değerleri 0 yapın ama aman diyeyim ResolutionQuality ayarını 0-30 arası yapmayın. 0-30 arası veya o değerlere yakın yapınca oyun çökmez ama büyük ihtimalle rakip gözükmücektir. "şaka yapmıyorum cidden gözükmicektir o kadar düşecek kalite" ama o ayarı 70-80 civarına çekebilirsiniz gene.

Hocam yapıyorum değişmiyor silip yüklesem mi Valorant'ı mis gibi olmuştu ilk başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…