antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, benim oyunumda yukarı ve aşagı olmak üzere siyah barlar var oyunun dosyalarının içinden çözünürlügü 1280x960 yaptım hala düzelmedi. Acaba ayarlardan 4.3 ya da daha üstünü yapsam oyun tam ekran olur mu?
Arkadaşlar, benim oyunumda yukarı ve aşagı olmak üzere siyah barlar var oyunun dosyalarının içinden çözünürlügü 1280x960 yaptım hala düzelmedi. Acaba ayarlardan 4.3 ya da daha üstünü yapsam oyun tam ekran olur mu?
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Valorant saçmalık yapmıs 1024x768 de bende tam ekran oluyor ve ekran çöp olıuyor o çözünürlüğe alınca
Valorant saçmalık yapmıs 1024x768 de bende tam ekran oluyor ve ekran çöp olıuyor o çözünürlüğe alınca
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.563 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #3 İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli.
İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #4 Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... hocam o şıkkı seçemiyorum çözünürlüğü değiştireceğimde özel yazıyor
Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... hocam o şıkkı seçemiyorum çözünürlüğü değiştireceğimde özel yazıyor
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #5 Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #6 Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Nerde acaba ?
Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Nerde acaba ?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #7 eyre dedi: Monitörünüzün çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... 1280x960. NitoKemal dedi: Nerede acaba? Eki Görüntüle 895570 Genişletmek için tıkla... Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz.
eyre dedi: Monitörünüzün çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... 1280x960. NitoKemal dedi: Nerede acaba? Eki Görüntüle 895570 Genişletmek için tıkla... Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.563 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #8 antoniomontana dedi: 1280X960. Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... O bende de oluyor çözünürlük kısmının hemen altında doldur seçebiliyorum oluyor sizde neden öyle anlamadım.
antoniomontana dedi: 1280X960. Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... O bende de oluyor çözünürlük kısmının hemen altında doldur seçebiliyorum oluyor sizde neden öyle anlamadım.
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #9 Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben yapınca böyyle oluyor Ekran çok küçüldü
Damon Salvatore dedi: İstediğin çözünürlükte tam ekran yapanbilirsin. Bunu yapmak için çözünürlük yerinin altında letterbox olan kısmı doldur yapıp uygula demeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben yapınca böyyle oluyor Ekran çok küçüldü
delialioglu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #10 antoniomontana dedi: 1280x960. Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam mönitörünüz 1080p destekli.
antoniomontana dedi: 1280x960. Hocam sağda doldur yazıyor ya ikimizde onları aktif edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam mönitörünüz 1080p destekli.