antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #11 Damon Salvatore dedi: O bende de oluyor çözünürlük kısmının hemen altında doldur seçebiliyorum oluyor sizde neden öyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğünüz 1280x960 mı? delialioglu dedi: Hocam monitörünüz 1080p destekli. Genişletmek için tıkla... 1080p olunca olmuyor mu?
Damon Salvatore dedi: O bende de oluyor çözünürlük kısmının hemen altında doldur seçebiliyorum oluyor sizde neden öyle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğünüz 1280x960 mı? delialioglu dedi: Hocam monitörünüz 1080p destekli. Genişletmek için tıkla... 1080p olunca olmuyor mu?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #12 Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok.
Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #13 eyre dedi: Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Ben CS:GO oynarken siyah bar olmuyordu Valorant'ta niye oluyor.
eyre dedi: Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Ben CS:GO oynarken siyah bar olmuyordu Valorant'ta niye oluyor.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.563 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #14 antoniomontana dedi: Çözünürlüğünüz 1280x960 mı? 1080p olunca olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğüm 1440X900. 16/10 oluyor ve dolduruluyor.
antoniomontana dedi: Çözünürlüğünüz 1280x960 mı? 1080p olunca olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğüm 1440X900. 16/10 oluyor ve dolduruluyor.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #15 antoniomontana dedi: Ben CS:GO oynarken siyah bar olmuyordu Valorant'ta niye oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO o çözünürlüğe izin veriyor çünkü.
antoniomontana dedi: Ben CS:GO oynarken siyah bar olmuyordu Valorant'ta niye oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO o çözünürlüğe izin veriyor çünkü.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #16 eyre dedi: Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Çözünürlügü düşürsem tam ekran olacak yani hocam değil mi yanlış anlamıyorum.
eyre dedi: Bende de 5:4 monitör mevcut doldur seçeneğini istesenizde aktif edemezsiniz çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapabilirsiniz başka bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Çözünürlügü düşürsem tam ekran olacak yani hocam değil mi yanlış anlamıyorum.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #17 antoniomontana dedi: Çözünürlügü düşürsem tam ekran olacak yani hocam değil mi yanlış anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü oyunun içindeki ayarlardan teker teker düşürün en sonunda tam ekran yapan bir çözünürlük olması lazım.
antoniomontana dedi: Çözünürlügü düşürsem tam ekran olacak yani hocam değil mi yanlış anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü oyunun içindeki ayarlardan teker teker düşürün en sonunda tam ekran yapan bir çözünürlük olması lazım.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #18 eyre dedi: Çözünürlüğü oyunun içindeki ayarlardan teker teker düşürün en sonunda tam ekran yapan bir çözünürlük olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun içinden çözürünürlüğü düşüremiyorum özel yazıyor.
eyre dedi: Çözünürlüğü oyunun içindeki ayarlardan teker teker düşürün en sonunda tam ekran yapan bir çözünürlük olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun içinden çözürünürlüğü düşüremiyorum özel yazıyor.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #19 antoniomontana dedi: Hocam oyunun içinden çözürünürlüğü düşüremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun Config dosyası ile oynayıp mı çözünürlük düşürdünüz önceden?
antoniomontana dedi: Hocam oyunun içinden çözürünürlüğü düşüremiyorum özel yazıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun Config dosyası ile oynayıp mı çözünürlük düşürdünüz önceden?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 25 Şubat 2021 #20 eyre dedi: Oyunun Config dosyası ile oynayıp mı çözünürlük düşürdünüz önceden? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Config hiç kullanmadım.
eyre dedi: Oyunun Config dosyası ile oynayıp mı çözünürlük düşürdünüz önceden? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Config hiç kullanmadım.