Efenural Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Valorant'ta görüntüyle biraz oynadım kasma için. Ama biraz fazla oynadım sanırım. Bu kayma nasıl geçer oyun görüntüsü sol üstte mağaza sağda kaldı. Şimdiden teşekkürler.
Valorant'ta görüntüyle biraz oynadım kasma için. Ama biraz fazla oynadım sanırım. Bu kayma nasıl geçer oyun görüntüsü sol üstte mağaza sağda kaldı. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Efenural 16 Haziran 2022 mrCPD dedi: Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Son çare oyunu sildim tekrar yüklüyorum şu an, bakalım bu sefer ne olacak. Hayırlısı. Sil yükle yapınca düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz.
mrCPD dedi: Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Son çare oyunu sildim tekrar yüklüyorum şu an, bakalım bu sefer ne olacak. Hayırlısı. Sil yükle yapınca düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2022 #2 Nereden ayarladınız bunu? Windows içinden yaptıysanız kolayca sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Nereden ayarladınız bunu? Windows içinden yaptıysanız kolayca sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin. support.microsoft.com
KS KS Efenural Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Prime777 dedi: Nereden ayarladınız bunu? Windows içinden yaptıysanız kolayca sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir degisim olmadi yinede sağol. Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Nereden ayarladınız bunu? Windows içinden yaptıysanız kolayca sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir degisim olmadi yinede sağol.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 16 Haziran 2022 #4 Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm Eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm Eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin.
KS KS Efenural Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #5 mrCPD dedi: Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Son çare oyunu sildim tekrar yüklüyorum şu an, bakalım bu sefer ne olacak. Hayırlısı. Sil yükle yapınca düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz. Son düzenleme: 16 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
mrCPD dedi: Bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum ilk defa gördüm eğer oyunun dosyalarıyla oynadıysanız yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Son çare oyunu sildim tekrar yüklüyorum şu an, bakalım bu sefer ne olacak. Hayırlısı. Sil yükle yapınca düzeldi konuyu kilitleyebilirsiniz.