Valorant Gold Elo'dan çıkamamak

yusufysnx

Centipat
Daha fazla  
İyi Sosyaller,

Oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum. Demir başladım çünkü hiç FPS geçmişim yoktu. Ona rağmen Gold'a çıkmayı başardım ama yaklaşık 2 sezondur Gold'dan çıkamıyorum ve düşmeye bir milim kalıyor. Gerçekten aimim ortalamanın üstünde. Ben değil, bunu çevrem ve oyundakiler söylüyor genelde. Çoğu üst rank (yüceler) arkadaşımla vs attım ve çoğunu kazandım. Aim konusunda geri kaldığımı da düşünmüyorum.

Ama gel gelelim maça: Ben 30 da vursam, bir şekilde kaybediyoruz. Her şey çok iyi gidiyor, skora bakıyorum, kaybediyoruz. Ne yapmam lazım? Her geçen gün kendime yenilerini katıyorum. Aim çalışıyorum. E-spor maçlarını takip ediyorum. Ama olmuyor. 10 maçın 8-9'unda MVP'yim ve Clutch'lar aldırıyorum. Genelde Duo giriyorum. Tavsiye verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekipiniz olmadan FPS oyunlarda bireysel olarak bir yere kadar gelirsiniz ondan sonrası tamamen takım oyunu gidecektir.

Valorant 2 3 yıl kadar oynadım 4 5 ay önce Secure Boot olayından dolayı sildim.

Anladığım kadarıyla aim iyi ama Valorant rank sadece aim değil. Takımla aran, ilk turdan kavga etmiyorsundur sanırım. Bir anda 4 5 kişi olan ortama dalmak gibi gereksiz hareketler yapmamak önemli.

Altın rankta çoğu oyuncu iyi niyetli ama plansız oynuyor ve bazıları çocuklardan ibaret.
İyi şanslar dilerim.

Gold'dan çıkarsanız çok rahat rank atliyorsunuz, kendimden örnek Gold'dan cıktığım ilk sezon dia 1 bitirdim. En az bir kişi daha bul, istersen müsait olduğumuz bir zamanda senin maçıni izleyip sana tavsiyeler verebilirim.

Kill almaktan çok round almak için oynamalısın. Kill almak ile roundu vermek çok bağımsız şeyler. Oyun algısı açık olmalı. Yani bir noktada kill almak için oynıyan üst elo oyuncusu gibi eloyu trollüyorsun gibi anlatmışın. ben böyle anladım.

Oynanan round kaybediliyorsa bir açık vardır.

X bölgesine smoke atıldı mı, Y köşesinde önceki round pusup 2 kill alan adama tedbirli olarak mı çıkıldı, flaş karakterleri gereken yerde doğru flaşları kullandı mı veya spike kurulduktan sonra doğru oynandı mı gibi uzadıkça uzayan bir sürü soru var. Zamanla gelişen oyun bilgisinin de bazı noktalarda kritik durumlara faydası oluyor tabii.

Ben de Gold elo oyuncusuyum. Geçen derecesizde takıma Elmas adam gelip Yücelik olup olmadığımı sordu, ben hayatımda Plat bile olmadım. Kendi oyun bilginiz iyi olsa bile oyunda sadece 3 ajana bağlı kalıp başka bir şey oynayamayan ya da sırf takımda açık var diye oynamayı bilmediği ajanı alan oyuncular varken oyunu kazanmak zor. Bir de Gold çok garip bir elo, geçen maçıma Ep7 Radyant oyuncu geldi. Her 5-6 maçta bir Elmas ya da Yücelik anahtarlığı buluyorum yerde.

Yaşamış biri olarak söyliyim. Şuan platin 3üm bende gold stucktum nası geçtim biliyormusun aslında bende bilmiyorum son 20 kp kalmıştı işte geçtim bi şekilde tek başıma Allah sana yardım etsin.

Cok teşekkürler hocam. Hayır oyle biri değilim tam tersi gayet saygılı ve taktiksel oynamaya calısan biriyim. Umarım cıkarım

İyi hocam ne güzel. Umarım daha iyi ranklara gelirsiniz.

Daha çok roundlara odaklanacagım teşekkürler.

Kesinlikle hocam. Her dediğinize tam olarak katılıyorum her maç geçen sezonlardan yucelikler immolar. Bir gün elbet çıkarız

Olabilir hocam. Müsait oldugum bir zamanda umarım.

Gümüş altın arasında Aim'i iyi olanların çoğu sadece adam vurmak için oynuyor. Çoğu ne side açar ne smoke bekler ne de takımla oynar. Hal böyle olunca karşı takımın kazanması çok kolaylaşıyor. Sizi bilemem ama genel böyle.

Demek ki Gold gibi oynuyorsun Gamesens ve movementini geliştir sadece aim odaklı bir oyun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…