6 699956 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 601 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #1 Selamünaleyküm benim Valorant hesabım gmail hesabıma baglı yanı Google hesabıma onu ben nasıl normal isim ve sıfre girişine çevirebilirim, olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023
Selamünaleyküm benim Valorant hesabım gmail hesabıma baglı yanı Google hesabıma onu ben nasıl normal isim ve sıfre girişine çevirebilirim, olur mu?
Çözüm 5 5 519928 7 Ekim 2023 Sign in with your Riot account authenticate.riotgames.com Hesabınıza girdiğinizde giriş adı sansürlü olarak gözüküyor. Sizde yoksa belki ekleyebilirsiniz.
Sign in with your Riot account authenticate.riotgames.com Hesabınıza girdiğinizde giriş adı sansürlü olarak gözüküyor. Sizde yoksa belki ekleyebilirsiniz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 7 Ekim 2023 #2 Genellikle şifremi unuttum diye şifre sıfırlama linki isteyip yeni şifre belirlersen düz hesap olarak da giriş yapabilirsin çoğu sitede. Artı 0 Eksi
Genellikle şifremi unuttum diye şifre sıfırlama linki isteyip yeni şifre belirlersen düz hesap olarak da giriş yapabilirsin çoğu sitede.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 7 Ekim 2023 #3 Sign in with your Riot account authenticate.riotgames.com Hesabınıza girdiğinizde giriş adı sansürlü olarak gözüküyor. Sizde yoksa belki ekleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sign in with your Riot account authenticate.riotgames.com Hesabınıza girdiğinizde giriş adı sansürlü olarak gözüküyor. Sizde yoksa belki ekleyebilirsiniz.