dizüstü rtx 4060 120w fakat 16w kullanılıyorMasaüstü mü dizüstü mü bilgisayarınız
Kasma, drop vs. var mı?Daha bugün yeni bilgisayarıma yükledim fakat fps'de drop yediğimi fark ettim ALT+Z kombinasyonu ile Nvidia fps sayacını açtım gpu yu kullanmadığını gördüm bunun nedeni ne olabilir (denetim masasını kontrol ettim)
evet var,0 watt kullanım oranı normal değil zatenKasma, drop vs. var mı?
evet var,0 watt kullanım oranı normal değil zaten
Daha bugün yeni bilgisayarıma yükledim fakat FPS'de drop yediğimi fark ettim ALT+Z kombinasyonu ile NVIDIA FPS sayacını açtım GPU'yu kullanmadığını gördüm bunun nedeni ne olabilir (denetim masasını kontrol ettim)
hayır hocam fps yer yer 600 görüyor fakat drop oluyor ve şunu fark ettim sayacı açmadan drop girmiyo ama hala %0 kullanıma sahipFPS sınırlamış olabilir misiniz?
evet haklısınız hocam bug olmuş afterburnerda düzgün gösteriyorHocam Nvidia'nın sistem izleme aracında sürekli bug oluyor. Msı Afterburner ile veya başka programlarla oyundaki GPU kullanımını tekrar kontrol eder misiniz?
Demiştim zaten ben hocam..hayır hocam fps yer yer 600 görüyor fakat drop oluyor ve şunu fark ettim sayacı açmadan drop girmiyo ama hala %0 kullanıma sahip
evet haklısınız hocam bug olmuş afterburnerda düzgün gösteriyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.