Çözüldü Valorant grafikleri çok keskin gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slenderblue

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar. 1920x1080 çözünürlükte her şey en yüksek ayarlarda oynuyorum. 16X ve FXAA açık olmasına rağmen grafiklerde bir çizgileşme var ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor, oyun keyfimi mahvediyor. NVIDIA grafik paneli ayarında her şey kalitede, kesinlikle performansta değil. FPS'den yana sıkıntım yok ama şu grafiklerde çizgi sorununu nasıl çözeceğimi bilemiyorum.

Monitörüm; Lenovo Legion R25F-30 24.5 inç 240Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet çözdüm.

NVIDIA App'ı açıyorsun hocam grafikler sekmesine gelip yukarıdan genel ayarlar diyorsun orada DSR çarpanlar diye bir şık var onu 2K çözünürlüğe getiriyorsun yani "2560x1440" yapıyorsun kaydedip oyunu açıyorsun oyunun ayarlarına girip çözünürlüğü dediğim çözünürlük yapıp oynuyorsun görüntüdeki pikselleşme ve keskinlik çözülüyor.
Evet çözdüm.

NVIDIA App'ı açıyorsun hocam grafikler sekmesine gelip yukarıdan genel ayarlar diyorsun orada DSR çarpanlar diye bir şık var onu 2K çözünürlüğe getiriyorsun yani "2560x1440" yapıyorsun kaydedip oyunu açıyorsun oyunun ayarlarına girip çözünürlüğü dediğim çözünürlük yapıp oynuyorsun görüntüdeki pikselleşme ve keskinlik çözülüyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı