Yıldıray60 Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar, şu an Valorant'ta ''grup hazir degil hatasi'' aliyorum. Sizde de böyle mi, baglanti kopma sorunu falan yaziyor. Duzeltme yapiyorlar galiba.
Arkadaşlar, şu an Valorant'ta ''grup hazir degil hatasi'' aliyorum. Sizde de böyle mi, baglanti kopma sorunu falan yaziyor. Duzeltme yapiyorlar galiba.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #2 TR de bir sorun var yabancı server girin çözülecektir.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.360 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #3 Aynısını yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? utku_1311 dedi: TR de bir sorun var yabancı server girin çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır, Londra'da girdim ve aynı hatayı veriyor. Alt-Tab atınca direkt oyun kapanıyor grup hazıl değil ekranında.
Aynısını yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? utku_1311 dedi: TR de bir sorun var yabancı server girin çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hayır, Londra'da girdim ve aynı hatayı veriyor. Alt-Tab atınca direkt oyun kapanıyor grup hazıl değil ekranında.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #4 rilou dedi: Aynısını yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? Hayır, Londra'da girdim ve aynı hatayı veriyor. Alt Tab atınca direkt oyun kapanıyor grup hazıl değil ekranında. Genişletmek için tıkla... Ben az önce Paris sunucusunda girdim TR girdiğimde bana da oyun bulmuyor.
rilou dedi: Aynısını yaşıyorum. Bilgisi olan var mı? Hayır, Londra'da girdim ve aynı hatayı veriyor. Alt Tab atınca direkt oyun kapanıyor grup hazıl değil ekranında. Genişletmek için tıkla... Ben az önce Paris sunucusunda girdim TR girdiğimde bana da oyun bulmuyor.
Yıldıray60 Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 utku_1311 dedi: Ben az önce Paris sunucusunda girdim TR girdiğimde bana da oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasil giricez
utku_1311 dedi: Ben az önce Paris sunucusunda girdim TR girdiğimde bana da oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasil giricez
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #6 Oyun seçme ekranına gelin kartınız üstünde 3tane çizgi olacak oradan.