N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar 20 lvl oldum rank girecektik arkadaşlar ile 297:01:52 grup kısıtlaması var diyor. Bu bugda mı kaldı? Daha önce hiç girmedim. Rekabet ayrıca derecesizde banım vesaire de yok.
Arkadaşlar 20 lvl oldum rank girecektik arkadaşlar ile 297:01:52 grup kısıtlaması var diyor. Bu bugda mı kaldı? Daha önce hiç girmedim. Rekabet ayrıca derecesizde banım vesaire de yok.
trkisser77 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Küfür edip chat banı yediyseniz ki anlaşılan bu üst üste olmuş mesaj yazma ve rekabetçiye girme kısıtlamanız var o süre bitene kadar oynayamazsın. Artı 0 Eksi
Küfür edip chat banı yediyseniz ki anlaşılan bu üst üste olmuş mesaj yazma ve rekabetçiye girme kısıtlamanız var o süre bitene kadar oynayamazsın.
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Ocak 2023 #3 trkisser77 dedi: Küfür edip chat banı yediyseniz ki anlaşılan bu üst üste olmuş mesaj yazma ve rekabetçiye girme kısıtlamanız var o süre bitene kadar oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Chat banı yemedim ki hocam 1 2 kere quit atmak zorunda kaldım harici bir cezam. Olmadi çok garip. Artı 0 Eksi
trkisser77 dedi: Küfür edip chat banı yediyseniz ki anlaşılan bu üst üste olmuş mesaj yazma ve rekabetçiye girme kısıtlamanız var o süre bitene kadar oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Chat banı yemedim ki hocam 1 2 kere quit atmak zorunda kaldım harici bir cezam. Olmadi çok garip.
trkisser77 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Oyun içerisinde chata mesaj atabiliyor musunuz? Çıkmadan da olabiliyor bu ceza fakat 1 2 kereden olmaz. Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde chata mesaj atabiliyor musunuz? Çıkmadan da olabiliyor bu ceza fakat 1 2 kereden olmaz.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #5 1-2 kereden yada küfürden dolayı bu kadar uzun bir süre kısıtlama alamazsınız. Ticket atıp destek ile konuşun. Büyük ihtimal bug olabilir. Artı 0 Eksi
1-2 kereden yada küfürden dolayı bu kadar uzun bir süre kısıtlama alamazsınız. Ticket atıp destek ile konuşun. Büyük ihtimal bug olabilir.
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 29 Ocak 2023 #6 trkisser77 dedi: Oyun içerisinde chata mesaj atabiliyor musunuz? Çıkmadan da olabiliyor bu ceza fakat 1 2 kereden olmaz. Genişletmek için tıkla... Atabiliyorum hocam seslide normal chat de. furkansama dedi: 1-2 kereden ya da küfürden dolayı bu kadar uzun bir süre kısıtlama alamazsınız. Ticket atıp destek ile konuşun. Büyük ihtimal bug olabilir. Genişletmek için tıkla... Attım hocam donus beklıyorum. Son düzenleme: 29 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
trkisser77 dedi: Oyun içerisinde chata mesaj atabiliyor musunuz? Çıkmadan da olabiliyor bu ceza fakat 1 2 kereden olmaz. Genişletmek için tıkla... Atabiliyorum hocam seslide normal chat de. furkansama dedi: 1-2 kereden ya da küfürden dolayı bu kadar uzun bir süre kısıtlama alamazsınız. Ticket atıp destek ile konuşun. Büyük ihtimal bug olabilir. Genişletmek için tıkla... Attım hocam donus beklıyorum.