Selam arkadaşlar genellikle Valorant oynuyorum hepsi çok düşük ayarlarda oynuyorum FPS değerlerim iyi mi yoksa gereğinden az mı cevaplarsanız sevinirim.
NVIDIA GTX 1650 Super - AMD Ryzen 1600 12nm - 16 GB RAM
Genellikle 5V5 rekabetçide 180 civari FPS alıyorum sizce az mı?
Valorant a kimi zaman gelen güncellemeler fps düşürür. Gerek FPS testlerine bakarak gerek 'beyninizi' kullanarak o FPS in alınamayacağını düşünebilirsiniz. 230FPS 'küsür' ü ben 1650S kullanmama rağmen arada çıkıyorum o FPS değerine.
Selam arkadaşlar genellikle Valorant oynuyorum hepsi çok düşük ayarlarda oynuyorum FPS değerlerim iyi mi yoksa gereğinden az mı cevaplarsanız sevinirim.
NVIDIA GTX 1650 Super - AMD Ryzen 1600 12nm - 16 GB RAM
Genellikle 5V5 rekabetçide 180 civari FPS alıyorum sizce az mı?
Valorant'a kimi zaman gelen güncellemeler FPS düşürür. Gerek FPS testlerine bakarak gerek 'beyninizi' kullanarak o FPS'in alınamayacağını düşünebilirsiniz. 230FPS 'küsur'ü ben 1650S kullanmama rağmen arada çıkıyorum o FPS değerine.
Adamın bilgisayarını ayarlarını ve diğer bir sürü detayı atlayarak olmayan bilginizle sadece ekran kartı üzerinden yorum yapıyorsunuz. Fabrikadan aynı anda çıkmış 2 bilgisayar bile aynı performansı veremiyorsa sizin olmayan beyninizle neden böyle kesin bir yorum yaptığınızı anlamış değilim.