Bilgisayarım nedense bir anda bu hatayı vermeye başladı. Önceden de çok hata veriyordu ama bu hep veriyor. Ne yapmam gerekli? Yazılım olarak indiriyorum DX 11 ama inmiyor zaten yüklü diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Runtime kurulu mu? Bende az bir zaman önce DX hatası almıştım.
Buradan indirmiştim ben.Değil, indirme linki atabilir misiniz?
GPU-Z ile ekran kartınızın gerçek olup olmadığına bakın gerçek ise driver güncellemenizi öneririm.
Buradan indirmiştim ben.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
Şu an kurdum ama nereden anlayacağım?
Ekran kartınız sahte değil, sahte olsaydı " [FAKE] GTX 750 Ti " yazardı bilgisayarınız 64 Bit mi?
64 Bit evet.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bunu indirip özel kurulum seçeneği ile "temiz kurulum yap" seçeneğini tikleyip kurunuz![]()
Buradan indirmiştim ben.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.