Valorant Gümüş elo bataklığı

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar bu oyun beni kanser edecek. Ne yapsam rank yükselemiyorum. Düellocu salıyorum, yine de kazanamıyorum. Toxic, troll veya kötü oynayan kişiler geliyor. Ne yapmam lazım :)?

Ekran Alıntısı.PNG

Senin galibiyetin kaybından daha değerli puan olarak, yine iyisin. Ben kazanıyorum +15 veriyor, kaybediyorum -25 veriyor.

Arkadaşlar bu oyun beni kanser edecek. Ne yapsam rank yükselemiyorum. Düellocu salıyorum, yine de kazanamıyorum. Toxic, troll veya kötü oynayan kişiler geliyor. Ne yapmam lazım :)?

Eki Görüntüle 1084441

Biraz oyuna ara ver ben dün plat2 hesabımın rank maçlarını atarken paris 1 sunucusunda manyağın tekine denk geldim Reyna'yla önden Odin'le koşup tarıyordu :D daha önce girdiğimde de süper bir takım gelmişti şans işi biraz. Dereceliyi salıp aim kas daha sonra rank atarsın.

İyi bir oyuncuysanız her zaman lig yükselirsiniz. Her şey K/D/A değildir. Herkese engel olan troller kötü oyuncular vs. var. Siz bunu sadece kendinizde oluyormuş gibi görüyorsunuz. Kiminle konuşsanız aynı şeyden şikayetçi olur. Sizin takımınızda olduğunda göze batıyor, karşı takımda olduğunda batmıyor. Hiç dediniz mi kendinize "Ooooo, karşı takımda troll var ben bu oyunu haketmedim." demezsiniz çünkü kazanma hırsı herkeste oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı