Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #21 Gokhan Bird dedi: Her maç geliyordu kardeşim ? Elmas 2 iken takım ve rakipler genelde immortal idi. Benim smurf hesabımdi. Genişletmek için tıkla... Yücelik olmadan önce ki zamandan mı bahsediyorsunuz?
Gokhan Bird dedi: Her maç geliyordu kardeşim ? Elmas 2 iken takım ve rakipler genelde immortal idi. Benim smurf hesabımdi. Genişletmek için tıkla... Yücelik olmadan önce ki zamandan mı bahsediyorsunuz?
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 11 Aralık 2023 #22 Sekrax dedi: Yücelik olmadan önce ki zamandan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Elmas 2-3 iken geliyorlardı yucelige vardıktan sonra hesabı sattım.
Sekrax dedi: Yücelik olmadan önce ki zamandan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Elmas 2-3 iken geliyorlardı yucelige vardıktan sonra hesabı sattım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Aralık 2023 #23 SiyahPassat dedi: Profilimdeki satılık ilanlarından bana ulaş düzeltelim usta. Yarın 17:00-18:00 gibi eve geçince oynayalım beraber. Oynayışında problem var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Mesajımda ranktan çıkman için seni geliştirebilirim demişim ücretsiz olarak demek ki çıkmak istemiyorsun buradan hayat kurtaran, rank yükselten tavsiye alamazsın.
SiyahPassat dedi: Profilimdeki satılık ilanlarından bana ulaş düzeltelim usta. Yarın 17:00-18:00 gibi eve geçince oynayalım beraber. Oynayışında problem var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Mesajımda ranktan çıkman için seni geliştirebilirim demişim ücretsiz olarak demek ki çıkmak istemiyorsun buradan hayat kurtaran, rank yükselten tavsiye alamazsın.