Valorant güncelleme %0'da kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

logbait

Hectopat
Merhaba Valorant güncellemesi gelmiş onu yaptım ondan sonra tam bittiği sırada %0 indiriliyor güncelleniyor dedi. Yaklaşık 1-2 gündür bununla uğraşıyorum her şeyi denedim kapatıp açtım yüksek öncelik verdim, sildim, yükledim Client'i silip yükledim hiçbir şey fayda etmedi. Çözümü olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    342,2 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba daha dün gece Windows 11 de bu sorun ile karşılaştım ve şu adımları izledim.
1- oyunu komple kaldırdım.
2- Vanguard vs her şeyi kapattım ve temizledim.
3- başlat>çalıştır>%temp% içerisinde bulunan klasörlerin içerisinde 3 4 farklı Vanguard program kalıntıları kalmıştı hepsini tek tek temizledim ve sıfırdan kurulum yaptım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba daha dün gece Windows 11 de bu sorun ile karşılaştım ve şu adımları izledim.
1-oyunu komple kaldırdım.
2-van guard vs her şeyi kapattım ve temizledim.
3- başlat>çalıştır>%temp% içerisinde bulunan klasörlerin içerisinde 3 4 farklı Vanguard program kalıntıları kalmıştı hepsini tek tek temizledim ve sıfırdan kurulum yaptım ve düzeldi.

Riot Vanguard'ı nasıl kapatacağız vesaire dediğiniz virüs programları mı?

Dayı o her güncelleme öyle oluyor zaten saniyesinde açılmasını mı bekliyorsun bekle 2-3 dakika kendi kendine bitecek zaten git bir çay kahve iç.

Okumadın galiba kanka 1-2 gündür diyorum asla bir ilerleme yok her şeyi denedim.

Merhaba Valorant güncellemesi gelmiş onu yaptım ondan sonra tam bittiği sırada %0 indiriliyor güncelleniyor dedi. Yaklaşık 1-2 gündür bununla uğraşıyorum her şeyi denedim kapatıp açtım yüksek öncelik verdim, sildim, yükledim Client'i silip yükledim hiçbir şey fayda etmedi. Çözümü olan var mı acaba?

Az önce hiçbir oynama olmuyordu şimdi bastığımda 1-2 saniye sonra gerekli bir programı kuramadık diyor silip başka diske yüklesem düzelir mi acaba?

Dosya Ekleri

• F8561010-CC31-4FD1-9090-9911D5666E9D.jpeg
    F8561010-CC31-4FD1-9090-9911D5666E9D.jpeg
    554,9 KB · Görüntüleme: 143

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı