Valorant güncelleme %0'da kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

logbait

Hectopat
Merhaba Valorant güncellemesi gelmiş onu yaptım ondan sonra tam bittiği sırada %0 indiriliyor güncelleniyor dedi. Yaklaşık 1-2 gündür bununla uğraşıyorum her şeyi denedim kapatıp açtım yüksek öncelik verdim, sildim, yükledim Client'i silip yükledim hiçbir şey fayda etmedi. Çözümü olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    342,2 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba daha dün gece Windows 11 de bu sorun ile karşılaştım ve şu adımları izledim.
1- oyunu komple kaldırdım.
2- Vanguard vs her şeyi kapattım ve temizledim.
3- başlat>çalıştır>%temp% içerisinde bulunan klasörlerin içerisinde 3 4 farklı Vanguard program kalıntıları kalmıştı hepsini tek tek temizledim ve sıfırdan kurulum yaptım ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Riot Vanguard'ı nasıl kapatacağız vesaire dediğiniz virüs programları mı?

dayı o her güncelleme öyle oluyor zaten saniyesinde açılmasını mı bekliyorsun bekle 2-3 dakka kendi kendine bitecek zaten git bi çay kahve iç

Dayı o her güncelleme öyle oluyor zaten saniyesinde açılmasını mı bekliyorsun bekle 2-3 dakika kendi kendine bitecek zaten git bir çay kahve iç.

Okumadın galiba kanka 1-2 gündür diyorum asla bir ilerleme yok her şeyi denedim.

Az önce hiçbir oynama olmuyordu şimdi bastığımda 1-2 saniye sonra gerekli bir programı kuramadık diyor silip başka diske yüklesem düzelir mi acaba?

Dosya Ekleri

• F8561010-CC31-4FD1-9090-9911D5666E9D.jpeg
    554,9 KB · Görüntüleme: 143
Canım kardeşim bilgisayarını sakince yeniden başlat aç Client'i ve başka yere dokunma 5 dakika bekle düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…