TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 17 Nisan 2021 #1 Valorant'ta güncellerken 400 MB da kalıyor çözümü var mı?
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #2 Yerin var mı? Kontrol et. Artı 0 Eksi
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 bendede bir yere kadar gelip indirmemeye başıyordu indirmeyi duraklatıp yeniden indirmeye başlayınca düzeliyor bende. Artı 0 Eksi
bendede bir yere kadar gelip indirmemeye başıyordu indirmeyi duraklatıp yeniden indirmeye başlayınca düzeliyor bende.
KS KS TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 17 Nisan 2021 #4 Baktım ama yerim 400 GB boş yer var. Zinederon dedi: Bende de bir yere kadar gelip indirmemeye başıyordu indirmeyi duraklatıp yeniden indirmeye başlayınca düzeliyor bende. Genişletmek için tıkla... Ben oyle denedım ama olmadı. Artı 0 Eksi
Baktım ama yerim 400 GB boş yer var. Zinederon dedi: Bende de bir yere kadar gelip indirmemeye başıyordu indirmeyi duraklatıp yeniden indirmeye başlayınca düzeliyor bende. Genişletmek için tıkla... Ben oyle denedım ama olmadı.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 17 Nisan 2021 #5 Benzer bir sorunu daha dün yaşadım. Bende çözümü ise uygulamayı kapatıp yönetici olarak başlat diyince düzelmişti. Artı 0 Eksi
Benzer bir sorunu daha dün yaşadım. Bende çözümü ise uygulamayı kapatıp yönetici olarak başlat diyince düzelmişti.
KS KS TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 17 Nisan 2021 #6 erenspurs dedi: Benzer bir sorunu daha dün yaşadım. Bende çözümü ise uygulamayı kapatıp yönetici olarak başlat deyince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... O çözümüde internette gördüm yaptım yine olmadı şimdi tekrar kuracağım Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Benzer bir sorunu daha dün yaşadım. Bende çözümü ise uygulamayı kapatıp yönetici olarak başlat deyince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... O çözümüde internette gördüm yaptım yine olmadı şimdi tekrar kuracağım
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 17 Nisan 2021 #7 TechnoFutbol dedi: O çözümü de internette gördüm yaptım yine olmadı şimdi tekrar kuracağım. Genişletmek için tıkla... Peki. Artı 0 Eksi
TechnoFutbol dedi: O çözümü de internette gördüm yaptım yine olmadı şimdi tekrar kuracağım. Genişletmek için tıkla... Peki.