F Fox1 Zeptopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar görselde görüldüğü gibi kalıyor, güncelleme yapmıyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı? Vanguard'ı silip tekrar yükledim, sistemi kapatıp açtım, değişen bir şey olmadı.
Merhaba, arkadaşlar görselde görüldüğü gibi kalıyor, güncelleme yapmıyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı? Vanguard'ı silip tekrar yükledim, sistemi kapatıp açtım, değişen bir şey olmadı.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 19 Şubat 2024 #2 Fox1 dedi: Merhaba, arkadaşlar görselde görüldüğü gibi kalıyor, güncelleme yapmıyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı? Vanguard'ı silip tekrar yükledim, sistemi kapatıp açtım, değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşadım defalarca merak etme açık bırak sistemi kendi yüklüyor bir süre sonra. Çözemediler hala şu sorunu. Artı 0 Eksi
Fox1 dedi: Merhaba, arkadaşlar görselde görüldüğü gibi kalıyor, güncelleme yapmıyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı? Vanguard'ı silip tekrar yükledim, sistemi kapatıp açtım, değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşadım defalarca merak etme açık bırak sistemi kendi yüklüyor bir süre sonra. Çözemediler hala şu sorunu.