Valorant güncellemesi sonrası FPS düşüşü

Faapie

Centipat
Daha fazla  
Bugün Valorant'a yeni bir güncelleme geldi, bildiğiniz gibi. Gelen güncelleme ile yaklaşık 50 FPS kaybı yaşadım. Güncelleme öncesi 400-500 FPS alırken, güncelleme sonrası 350-450 FPS alıyorum. İşlemcide CPB ve benzer boosterlar kapalı. Sizce FPS değerlerim normal mi? Yazdıklarımın darboğazdan dolayı olmadığını varsayıyorum, çünkü hiçbir darboğaz belirtisi yaşamadım.

Ekran kartı: RTX 5070.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Monitör: 1080p.

Unreal Engine 5'e geçti ve oyunda baya bir bug var şuan aynı şey bendede geçerli droplar ve genel bir fps kaybı var. Çok geçmeden bir ara güncellemeyle düzeltirler diye umuyorum.

GeForce Experience ayarlarından yeniden yapılandırmanız gerekiyor. Olmazsa,

Windows 10, 11:
Masaüstüne sağ tık "Görüntü ayarları" -> "Grafik Ayarları" gelen ekranda Windows 10 için "Göz at" olacak Windows 11 için "Masaüstü uygulaması ekle" olacak oradan C:\Program Files\Riot Games\VALORANT\live klasörü içinden VALORANT.exe'yi seçip "Yüksek performans" deyin ve kapatıp aç yapın oyunu.

Hocam FPS değerleriniz zaten normal değilmiş ben RX 7700XT Ryzen 7 5700X sistem ile 650 FPS civarlarında takılıyorum fakat sorunuza gelecek olursak evet bende de FPS düştü 500 civarlarında şu an.

Valorant yüksek perfonmans ayarında çalışıyor. Bende de aynısı var, FPS artacak dediler ama düştü. Bir sürü bug var, geç yüklenme, Lotus'da kapıların açık kalması vb.

Hocam FPS değerleriniz zaten normal değilmiş ben RX 7700XT Ryzen 7 5700X sistem ile 650 FPS civarlarında takılıyorum fakat sorunuza gelecek olursak evet bende de FPS düştü 500 civarlarında şu an.

Sizce nedendir hocam.

Son kişi ölünce öldürme animasyonu 3 metre başka yönde kayıyor izleyiciyken, oyunda lag ve buglar çoğaldı herkeste böyle muhtemelen birkaç güncelleme ile anca düzelecek. Bazı sorunlar güncelleme ile gitmiyor, o zman oyunu silip baştan kurmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…