Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Her gün 1-2 saat arası oynuyorum ilk 5'i tamamladım 6. da bitmek üzere. Sizce en biter mi yoksa en azından Vandal'a falan gelebilir miyim?
Her gün 1-2 saat arası oynuyorum ilk 5'i tamamladım 6. da bitmek üzere. Sizce en biter mi yoksa en azından Vandal'a falan gelebilir miyim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 17 Eylül 2021 #2 Evet bitirebilirsiniz. Haftalık ve günlük görevlerin verdiği deneyim puanı sayesinde güzel ilerleme kaydediliyor.
Evet bitirebilirsiniz. Haftalık ve günlük görevlerin verdiği deneyim puanı sayesinde güzel ilerleme kaydediliyor.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet bitirebilirsiniz. Haftalık ve günlük görevlerin verdiği deneyim puanı sayesinde güzel ilerleme kaydediliyor. Genişletmek için tıkla... 5-6 derken yanlış anlaşılmasın ilk bölümü bitirdim daha.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet bitirebilirsiniz. Haftalık ve günlük görevlerin verdiği deneyim puanı sayesinde güzel ilerleme kaydediliyor. Genişletmek için tıkla... 5-6 derken yanlış anlaşılmasın ilk bölümü bitirdim daha.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 17 Eylül 2021 #4 Yeyil dedi: 5-6 derken yanlış anlaşılmasın ilk bölümü bitirdim daha. Genişletmek için tıkla... Vandal'ın kaçıncı bölümde olduğunu ve Battle Pass'in bitmesine ne kadar gün kaldığını belirtebilir misin?
Yeyil dedi: 5-6 derken yanlış anlaşılmasın ilk bölümü bitirdim daha. Genişletmek için tıkla... Vandal'ın kaçıncı bölümde olduğunu ve Battle Pass'in bitmesine ne kadar gün kaldığını belirtebilir misin?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #5 45 gün var. Vandal 6'da olmalı.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #6 Rahat bitirirsiniz geçen sezon fazla oynamama rağmen 15 gün kala bitirmiştim.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 17 Eylül 2021 #7 Yeyil dedi: 45 gün var. Vandal 6'da olmalı. Genişletmek için tıkla... O süre içerisinde rahat bitirebilirsiniz. Her gün oynuyorsanız sıkıntı olmaz.
Yeyil dedi: 45 gün var. Vandal 6'da olmalı. Genişletmek için tıkla... O süre içerisinde rahat bitirebilirsiniz. Her gün oynuyorsanız sıkıntı olmaz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #8 Umarım biter ya, bıçağını çok sevdim. Full Spike'a Hücum girip silah al görevlerini falan derecesiz atıp yapıyorum. BrnKrkz dedi: Rahat bitirirsiniz geçen sezon fazla oynamama rağmen 15 gün kala bitirmiştim. Genişletmek için tıkla...
Umarım biter ya, bıçağını çok sevdim. Full Spike'a Hücum girip silah al görevlerini falan derecesiz atıp yapıyorum. BrnKrkz dedi: Rahat bitirirsiniz geçen sezon fazla oynamama rağmen 15 gün kala bitirmiştim. Genişletmek için tıkla...