Valorant güvenilir mi?

Bundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?
Hocam bu tedirginle devam ederseniz muhtemel ileride yaşayamazsınız. Oyunu milyarlarca kişi oynuyor. Bir şey olmaz.

Her şeye erişimi olan bir ac ve güvenlik beklemek saçmalık.
Sadece bize söylenenleri biliyoruz hangi verilerimizi aldıkları muamma.
Yarın bir gün bir açık olursa hangi verilerimize ulaşılabilecek haddi hesabı yok.

Dostum, zaten detaylıca açıklama yapılmış. Senin bilgisayarındaki verileri kim ne yapsın? Ayrıca Vanguard'ın her şeye erişimi yok. Kafasına göre dosyalarını silemez veya yayamaz. Bunu yaptıklarını kanıtlayabilirsen git dava aç. Veya Vanguard olan hiçbir oyunu oynama.

Vanguard'ın delinmesi için ilk önce TPM ve Secure Boot delinmeli ki bu da çok zor.

Kernel tabanlı çalışan tek anti-cheat Vanguard zannediyorlar. Vanguard olmasaydı Valve'e ağladıkları gibi Riot'a da ağlarlardı. Dediğiniz gibi kanıtlanabilme riskini göze alamazlar. Birisi bunu kanıtlasaydı gider dava açardı. Anti-virüs tabanında da uygulama incelenip izin verilmiş ki Vanguard yüklenirken anti-virüs hata vermiyor. Vanguard'ı onaylatmadan false positive vermemesi imkansızdı. Yapısı gereği de bilgisayar açılırken başlaması lazım. Yıllardır piyasada olan Riot'un işi gücü yok Vanguard ile bunların verilerini çekip bilgisayarlarını Botnet olarak kullanacaklar.

Verilerden tedirginlik yaşayanların bir kısmı da websitelerinden gelen bütün çerezlere izin verip, o websitelerin altına inip gizlilik düzenlemesi yapmamış, Windows bilgisayarında da verilerinin gönderiminde bir düzenleme yapmamış, televizyonunda ve telefonunda veri gönderimi açık, yüksek ihtimal Instagram'da bulunan "Hesap Merkezi" tarafında da verilerinin gönderimi açık ve benzeri yerlerde veri kontrolü sağlamamış olacak bir vaziyette dolaşıyorlar.

Son düzenleme:
Bundan epey zaman önce oynamıştım. Şu an yine oynamak istiyorum ama Valorant Vanguard güvenilir değil falan dediler. Oynayan falan varsa öneriniz nedir? PC'ye zarar verir mi Vanguard sistemi?

Binlerce büyük yayıncının oynadığı oyunlardan korkmana gerek yok zararsızdır.

Sırf bu yüzden oynamıyordum şahsen zaten çok beğendiğim bir oyun değil fakat arkada sürekli Vanguard adında bir işlemin çalışması beni rahatsız ediyor.

4 senedir Valorant oynarım her zaman ilk yüklendiğimde Görev Yöneticisi'nden Vanguard'ı kapatırım oyun oynarken de sistem tepsisinde gözükmez. Bir sıkıntı yaşamadım kapalıyken

4 senedir Valorant oynarım her zaman ilk yüklendiğimde Görev Yöneticisi'nden Vanguard'ı kapatırım oyun oynarken de sistem tepsisinde gözükmez. Bir sıkıntı yaşamadım kapalıyken
Evet reisim bende onu öyle yapıyorum halbuki diyorlar vanguard açık olmazsa sistemi yeniden başlat diyormuş ama bende sen gibi yapıyorum bir hata almadım cevaplarınız için teşekkürler indirdim oynuyorum dediğiniz gibi binlerce kişi oynuyor

Verilirinizin çalındığı iddia ediliyor oyun haricinde kapatırsanız iyi olur. Oyuna girmek için açık olması gerekiyor.

Verilirinizin çalındığı iddia ediliyor oyun haricinde kapatırsanız iyi olur. Oyuna girmek için açık olması gerekiyor.
Valla reis kapat aç yapmıyorum ben zaten çoğu uygulamayı görev yöneticisinde devre dışı bırakıyorum pc açıldığında oto açılmasın diye vanguardıda devre dışı bıraktım indirdikten sonra oyuna giriyom açılmıyor oynuyorum valla Allaha şükür sıkıntı yok şuanlık

Arkasında büyük bir şirket olduğu için gözünüz kapalı her şeye inanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…