zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar daha yarım saat önce Valorant'ta yeni hesap açtım ilk maçı oynadım ikinci maçın yarısında hilesin deyip kalıcı ban attı sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar daha yarım saat önce Valorant'ta yeni hesap açtım ilk maçı oynadım ikinci maçın yarısında hilesin deyip kalıcı ban attı sebebi nedir?
M MEmirr1001 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 Çok iyi oynadıysan elo boost hesap falan algılamış olabilir sanırım
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 185 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 Anakart ban yemişsin hile falan mı açtın başka hesapta.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #4 MEmirr1001 dedi: Çok iyi oynadıysan elo Boost hesap falan algılamış olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2. turdu. MUHSİN YUSUF dedi: Anakart ban yemişsin hile falan mı açtın başka hesapta. Genişletmek için tıkla... Daha önce hile açmadım 1 kere virüs girdi bilgisayarıma formatladım.
MEmirr1001 dedi: Çok iyi oynadıysan elo Boost hesap falan algılamış olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2. turdu. MUHSİN YUSUF dedi: Anakart ban yemişsin hile falan mı açtın başka hesapta. Genişletmek için tıkla... Daha önce hile açmadım 1 kere virüs girdi bilgisayarıma formatladım.
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 185 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #5 Format çözüm olmuyor maalesef.
M MEmirr1001 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #6 Yani hocam benim tek düşüncem iyi oynadıysan elo boost olabilir yada bilgisayarında herhangi bir hile dosyasından olabilir
Yani hocam benim tek düşüncem iyi oynadıysan elo boost olabilir yada bilgisayarında herhangi bir hile dosyasından olabilir
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #7 MEmirr1001 dedi: Yani hocam benim tek düşüncem iyi oynadıysan elo Boost olabilir ya da bilgisayarında herhangi bir hile dosyasından olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda Kaspersky var hocam sanmıyorum fakat teşekkürler.
MEmirr1001 dedi: Yani hocam benim tek düşüncem iyi oynadıysan elo Boost olabilir ya da bilgisayarında herhangi bir hile dosyasından olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda Kaspersky var hocam sanmıyorum fakat teşekkürler.
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 185 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #8 İstersen Valorant desteğe yaz anakart ban kalkıyor bir süre sonra onun bilgisini alabilirsin.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 19 Eylül 2024 #9 MUHSİN YUSUF dedi: İstersen Valorant desteğe yaz anakart ban kalkıyor bir süre sonra onun bilgisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bir daha yaşadım söyledim fakat hiçbir şekilde bakmıyorlar.
MUHSİN YUSUF dedi: İstersen Valorant desteğe yaz anakart ban kalkıyor bir süre sonra onun bilgisini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu bir daha yaşadım söyledim fakat hiçbir şekilde bakmıyorlar.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.908 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #10 Smurften ban atmıyorlar. Bilgisayarınızda 3. parti yazılım vardır veya başka bir programı öyle algılamıştır.
Smurften ban atmıyorlar. Bilgisayarınızda 3. parti yazılım vardır veya başka bir programı öyle algılamıştır.