The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.527 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Haziran 2024 #11 @MysiRqu hocam sizin hesap komple gidik. Kalıcı diyor zaten. Bir bardak soğuk su iyi gider.
MysiRqu Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 The Tribal Chief dedi: @MysiRqu hocam sizin hesap komple gidik. Kalıcı diyor zaten. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Olan paraya oldu emeği saymıyorum bile hileci yok diye övdüğüm oyun beni banladı CS'den devam o zaman şaka gibi ya
The Tribal Chief dedi: @MysiRqu hocam sizin hesap komple gidik. Kalıcı diyor zaten. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Olan paraya oldu emeği saymıyorum bile hileci yok diye övdüğüm oyun beni banladı CS'den devam o zaman şaka gibi ya
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 9 Haziran 2024 #13 MysiRqu dedi: Hayır. Blitz mi? En son 6 ay önce falan kullanmıştım ama istatistik gösteren bir uygulama sadece. Genişletmek için tıkla... Belli uygulamaları 3.parti diye kabul ediyor kötü bir şey olmasa da yapacak bir şey yok. Bir bardak soğuk su iyi gelir anca.
MysiRqu dedi: Hayır. Blitz mi? En son 6 ay önce falan kullanmıştım ama istatistik gösteren bir uygulama sadece. Genişletmek için tıkla... Belli uygulamaları 3.parti diye kabul ediyor kötü bir şey olmasa da yapacak bir şey yok. Bir bardak soğuk su iyi gelir anca.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #14 MysiRqu dedi: Olan paraya oldu emeği saymıyorum bile hileci yok diye övdüğüm oyun beni banladı CS'den devam o zaman şaka gibi ya. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden 3.parti kullanmadıysanız anormal bir durum.
MysiRqu dedi: Olan paraya oldu emeği saymıyorum bile hileci yok diye övdüğüm oyun beni banladı CS'den devam o zaman şaka gibi ya. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden 3.parti kullanmadıysanız anormal bir durum.
MysiRqu Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #15 belirsizz dedi: Hocam cidden 3.parti kullanmadıysanız anormal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ya keşke hile açıp ban yeseydim ama haksız normal oyunumu oynarken yemek çok koyuyor
belirsizz dedi: Hocam cidden 3.parti kullanmadıysanız anormal bir durum. Genişletmek için tıkla... Ya keşke hile açıp ban yeseydim ama haksız normal oyunumu oynarken yemek çok koyuyor