Valorant haksız ban yemek

dexth1337

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

2 yıldır sorunsuz oynadığım ve içine bol para döktüğüm hesabım bugün maç ortasında dörtlü vuruştan sonra pat diye ban yedi. Son günlerde deli gibi aim çalışıyordum ve bazen benim bile anlamadığım kadar aimim iyileşiyordu. Fakat hayatım boyunca hiledir bottur odur budur hiç girişmedim o işlere. Sizce Vanguard haksız ban atabilir mi? Bu bot değil de bir kişi tarafından incelenip mi atıldı? Donanım banı yiyip de açtıran var mı veya benimki açılır mı sizce. Ticket açtım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Vanguard bazen Valorant, LoL'den bağımsız olan 3. parti yazılımları da hile olarak tespit ediyor ondan dolayı ban yemiş olabilirsiniz ancak o durumda da bildiğim kadarı ile direkt hesabınız kalıcı ban atılıyor diye biliyorum.

Şu an girmeyi denediğimde hesabımın da kilitlendiğini gördüm, garip. Gerçekten çok garip...

Hocam sıkıntı da bilgisayarın daha yeni formatlı olması... Discord ve sürücüler dışında hiçbir şey yok, sadece GoodbyeDPI indirdim onu da kurup geri sildim o kadar

Arkadaşlar, konudan 9-10 saat sonra hesabımı da kalıcı olarak işaretlediler ve bileti çözüldü işaretleyip kapattılar cevap da verilmedi. Hiçbir şekilde hile falan kullanmadım ama durum böyle maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…