The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 12 Haziran 2024 #11 snageX dedi: Irkçılık yaptın yani. Genişletmek için tıkla... Hayır adam türklere sövmüştü.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #12 The Deep dedi: Hayır adam Türklere sövmüştü. Genişletmek için tıkla... Sana demedim, konuyu açan arkadaş için yazdım.
The Deep dedi: Hayır adam Türklere sövmüştü. Genişletmek için tıkla... Sana demedim, konuyu açan arkadaş için yazdım.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.806 Çözümler 54 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 Park Müdürü Benson dedi: @crqdles, bundan dolayı sınırsız yemiş olabilir. Mümkün bu. Önceden de ceza almıştır. En sonunda sistem de kalıcı olarak banlamıştır. Genişletmek için tıkla... Evet eğer öncesinde ceza aldıysa mümkün bu.
Park Müdürü Benson dedi: @crqdles, bundan dolayı sınırsız yemiş olabilir. Mümkün bu. Önceden de ceza almıştır. En sonunda sistem de kalıcı olarak banlamıştır. Genişletmek için tıkla... Evet eğer öncesinde ceza aldıysa mümkün bu.