Valorant haksız yere ban attı

Arkadaşlar Valorant oynuyordum. Oyunum çöktü ve 2026'ya kadar ban yediğimi gördüm. Bunun sebebi nedir?
1. Valorant için yardımcı 3. taraf uygulamalar. Bazı Tracker ve diğer 3. taraf uygulamalar. Mesela oyuna girmeden mağazaya gelen skinleri gösteren uygulamalar
2. Arkada çalışan Valorant ile alakalı hiçten olmayan fakat yine de sisteminde aktif olarak çalışan ve Valorant'ın da bu nedenle dosyaları tarayıp kolayca bulabileceği diğer 3. taraf uygulamalar

Bu nedenlerden olabileceğini düşünüyorum. Onun haricinde direkt hile kullanmak var ama kullanmamışsındır diye düşünüyorum ki zaten sormazdın bile.

1. Valorant için yardımcı 3. taraf uygulamalar. Bazı tracker ve diğer 3. taraf uygulamalar. Mesela oyuna girmeden mağazaya gelen skinleri gösteren uygulamalar.
2. arkada çalışan Valorant ile alakalı hiçten olmayan fakat yine de sisteminde aktif olarak çalışan ve Valorant'ın da bu nedenle dosyaları tarayıp kolayca bulabileceği diğer 3. taraf uygulamalar.

Bu nedenlerden olabileceğini düşünüyorum. Onun haricinde direkt hile kullanmak var ama kullanmamışsındır diye düşünüyorum ki zaten sormazdın bile.

Config bile kullanmadığım hile bile açmadığım 2021'den beri oynuyorum ilk defa böyle oldu.

Haksız yere olduğu ne malum? Biraz daha bilgi verirseniz iyi olabilir.

Oyun oynarken oyun dondu alt F4 attım ve girdiğimde ban yemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı