Valorant haksız yere hileden yasakladı

Yapacak bir şey yok artık ya içeceğiz artık soğuk suları.

En çok da bunu merak ediyorum zaten arkadaşım yüzünden mi ban yedim?

yapacak bişey yok artık ya içicez artık soğuk suları

en çok da bunu merak ediyorum zaten arkadaşım yüzünden mi ban yedim
İllahi hile olmak zorunda değil. Riot'un onay vermediği, desteklemediği bir yazılım kullanmış da olabilir (Örnek verecek olursam Skin changer, Lineup hilesi (Maçımda kullanan birisine denk gelmiştim.).

Dediğim gibi arkadaşın yalan söylüyor. Şu açıdan düşün: Bir oyunun var ve durduk yere oyuncunu banlar mısın? Tabii ki de banlamazsın, ortada bir hata varsa da o da telafi edilir zaten ancak siz ticket sistemiyle Riot'a ulaşmanıza rağmen hâlâ banınız açılmıyorsa demek ki o hesapta hile kullanılmış. Arkadaşın yalan söylüyor, hesabın banlandığını görünce muhtemelen sorumluluk almak istemedi. O hesapta ya hile kullandı ya da arkada Vanguard açıkken farklı bir hile programı kullandı ve Vanguard sistemi de bunu tespit edince affetmeden hesabınızı banladı.

Arkadaşınız hala kendi hesabı ile oyuna girebiliyor mu? @Bioxin

Belki o da hesabı başka birisine vermiştir, o kişi de hesapta hile kullanmıştır. Hesabınız da doğal olarak permalanmıştır.

Technopat'dan da yedik kısıtlamayı benim kaderim de var galiba.

Arkadaşınız hala kendi hesabı ile oyuna girebiliyor mu? @Bioxin

Belki o da hesabı başka birisine vermiştir, o kişi de hesapta hile kullanmıştır. Hesabınız da doğal olarak permalanmıştır.
evet girebiliyor

Technopat'dan da yedik kısıtlamayı benim kaderim de var galiba.

evet girebiliyor
Geriye tek mantıklı seçenek olarak arkadaşınızın hesabı bir başka birine daha verip ondan sonra bu kişinin o hesapta hile açıp hesabı banlandırması kalıyor.

Durduk yere hesabınızın banlanacağını düşünmüyorum.

bende ilk başta blitz yüzünden olduğunu düşündüm fakat birdaha incelediler ve banın doğru karar olduğunu söylediler blitz yüzünden değil gibi
Hile açmışsın o zaman hesabında. Birine verdiysen o açmıştır. Geri döndürülemez. Arkadaş 20bin-30bin TL civarı yatırdı. Hesabı paylaştığından dolayı hile açmışlar, ban yedi.

Hile açmışsın o zaman hesabında. Birine verdiysen o açmıştır. Geri döndürülemez. Arkadaş 20bin-30bin TL civarı yatırdı. Hesabı paylaştığından dolayı hile açmışlar, ban yedi.
ben kendim hile açmadım hocam benim anlamadığım arkadaşım hile kullandıysa neden kendi hesabı ban yemedi de ben yedim hesabı başka bir kişiye vereceğini de düşünmüyorum

1- arkadaşın hesabı başkasına verdi/sattı hile açıp ban yedi.
2- blitz tarzı vb uygulamalardan dolayı da olmuş olabilir.
Şuan en mantıklı şey burada tavsiye beklemek yerine ticket açıp beklemek.

1- arkadaşın hesabı başkasına verdi/sattı hile açıp ban yedi.
2- blitz tarzı vb uygulamalardan dolayı da olmuş olabilir.
Şuan en mantıklı şey burada tavsiye beklemek yerine ticket açıp beklemek.
açtım zaten her seferinde kararın doğru olduğunu söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…