Valorant haksız yere hileden yasakladı

oraya da yatırdıktan sonra ban yerim kesin oyunlara para yatırmaya tövbe ettim artık
Yatırılır da valoranta o kadar yatirilmaz sanki ya. Csye falan tamam da. Hesaba kaç kişi girmiş sorun desteğe de bari neden ban yediğin belli olsun.

Bir arkadaşım giriyordu fakat o da bir şey kullanmadığını ve bilgisayarında 3. parti bir yazılımın olmadığını söyledi.

Riot'un kullanıcı sözleşmesinde hesap paylaşımı yapmak da ban sebebidir. Dua edin ki sadece Valorant'tan banlanmışsınız. Direk Riot hesabınızı banlanmasından iyidir. Bir de gidip bilgisayarınıza Kaspersky yükleyip tam tarama yapın. Eğer hesabınızda 3.parti yoksa keyloggerla hesabınızın ID: Pw alınıp hile ile oyun oynanmıştır. Ondan yemişsinizdir.

Söyle bir dosyayı kaldırmıştım nereden geldiğini bilmiyorum bu yüzden ban yemiş olabilir miyim acaba.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (85).png
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
ben kendim hile açmadım hocam benim anlamadığım arkadaşım hile kullandıysa neden kendi hesabı ban yemedi de ben yedim hesabı başka bir kişiye vereceğini de düşünmüyorum
Aynı takımdaki arkadaşın açmışsa bir şey olmaz. Ama hesabına girebiliyorsa o açmıştır. Ki Riot üstüne basa basa söylüyor. HESAP PAYLAŞIMI YASAKTIR. İyi forumlar.

Demek istedi.

Aynı takımdaki arkadaşın açmışsa bir şey olmaz. Ama hesabına girebiliyorsa o açmıştır. Ki Riot üstüne basa basa söylüyor. Hesap paylaşımı yasaktır. İyi sosyaller.

Demek istediğim benim hesabıma girdiği zaman hile açmışsa ya da o tarz bir şey kullanmışsa bunun sonucunda ben ban yemişsem arkadaşım neden kendi hesabında ban yemedi.arkadaşım sorunsuz oyuna girebiliyor

Arkadaşın senin "hesabını" kullanmış çünkü. Hileyi senin hesabında oynarken açmış. Kendi hesabında oynarken hile açmamış. Hilenin yüklü olup olmaması bir şeyi değiştirmez.

Arkadaşın senin "hesabını" kullanmış çünkü. Hileyi senin hesabında oynarken açmış. Kendi hesabında oynarken hile açmamış. Hilenin yüklü olup olmaması bir şeyi değiştirmez.

Nedense biraz saçma geliyor arkadaşımın rankı yüksek neden benim hesabımda oynarken hile açsın ki.

Nedense biraz saçma geliyor arkadaşımın rankı yüksek neden benim hesabımda oynarken hile açsın ki.
Hocam rankı yüksek diye hile açmayacak anlamına mı geliyor? Asıl hileler yüksek ranklarda geziyor zaten.

Riot şu an tatil haftasında zaten. Hileler oyunda cirit atmaya başladı.

Keyfi öyle istemiştir. Veya hesabı başkasına vermiştir. Ben bile bazen yakın arkadaşımdan alıp başka bi arkadaşıma veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…