Normal bir şekilde Valorant oynuyordum. Her şey normal gidiyordu, normal bir şekilde oyundan çıktım şimdi okuldan geldim ve HWID ban yediğimi gördüm. Gerçekten haksız yere ban yedım. Ne yapacağım?
Ben askerdeyken 6 ay boyunca PC açılmadığı halde ban yemiştim desteğe yazdım kontrol ettiler son 6 ayda gerçekten hesabıma dahi giriş yapmadığımı fark ettiler daha sonra durumu düzelttiler.
Sanırsam HWID ban 3 ay sonra açılıyor. Bende olay şöyle oldu normal elom immortal fakat arkadaşımı bronz eloda boostluyordum art arda fazla kill almaya başladım haliyle benim elom olmadığı için galiba çok fazla report yedim.
Sanırsam HWID ban 3 ay sonra açılıyor. Bende olay şöyle oldu normal elom immortal fakat arkadaşımı bronz eloda boostluyordum art arda fazla kill almaya başladım haliyle benim elom olmadığı için galiba çok fazla report yedim.
Hocam demir bronz eloda hileden raporu takmıyorlar haberiniz olsun. Bende çok smurfte takılırım her lobi 9x report yerim kaç senedir hiçbir şey olmadı.
Hocam demir bronz eloda hileden raporu takmıyorlar haberiniz olsun. Bende çok smurfte takılırım her lobi 9X report yerim kaç senedir hiçbir şey olmadı.