İlk çıktığı zaman ortalığı sarsmıştı ben de oynuyordum ama yıllar geçtikçe sanki oyunu duymamaya veya görmemeye başladım. Hala oynanıyor mu? CS2'ye karşı hala üstün mü? 2025'te başlanır mı?
Oyuncu sayısı hala oldukça yüksek ama 2020-2023 yıllarına göre daha az elbette. CS'den daha çok oynandığını düşünmüyorum, üçte ikisi olabilir belki. Son olarak hala başlanabilir.
Yani harita tasarımları çok çok kötü. Yeni çıkardıkları haritalar çok daha kötü. CS2 daha iyi fakat rank kasacaksanız ve ekibiniz yoksa Valorant daha iyi bir seçim.
Başlama amacınız eğlenceyse başlayın fakat kariyer yapayım e-spor falan düşünüyorsanız CS2 oynayın daha kolay bir oyun ve önü daha açık, topluluklar var, FACEIT turnuvaları var, bir sürü turnuva organizasyonları var.
Yani harita tasarımları çok çok kötü. Yeni çıkardıkları haritalar çok daha kötü. CS2 daha iyi fakat rank kasacaksanız ve ekibiniz yoksa Valorant daha iyi bir seçim.
Bence Türkiye'de Valorant oynayanlar CS'ye nazaran daha fazla. Bunun en büyük sebebi CS'nin yıllardır düzgün bir anticheat sisteminin olmaması. Yıllardır CS oynarım, FACEIT'te bile hile olduğunu düşünüyorum. Sırf bu yüzden Valorant'a geçtim ama CS'den aldığım zevki kesinlikle almıyorum.
Başlama amacınız eğlenceyse başlayın fakat kariyer yapayım e-spor falan düşünüyorsanız CS2 oynayın daha kolay bir oyun ve önü daha açık, topluluklar var, FACEIT turnuvaları var, bir sürü turnuva organizasyonları var.