Valorant hangi ajan mainlenmeli?

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar.

Normalde main ajanım Reyna'ydı. Fakat son zamanlarda fark ettim ki artık Reyna'yı oynayamıyorum. Yaklaşık 1-1.5 aydır haritaya göre ajan seçiyorum. Ama artık bir mainimin olmasını ve o ajanda profesyonelleşmek istiyorum. Hangi ajanı önerirsiniz? Ben ne ilerde, ne geride durmak istiyorum. Stratejiksel oynamak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Jett'i önermeyin çünkü asla oynayamıyorum.

Hepsini dene tarafını seç, illaki bulursun mesela ben LoL'de aynı arayış içerisindeydim, Aurelion Sol ile tanıştım artık otpyim.

Bu senin oynayış tarzınla ilgili bir konu ama eğer stratejik oynayacağım diyorsan öncü veya kontrol uzmanı kategorisindeki ajanlara bakmanı öneririm.

Yeni Yoru ile birkaç taktik videosu izleyince çok gaza geldim. Sage main normalde. Ama ikinci main olarak da Yoru'yu tercih ettim. Yani sen de avantajını en iyi kullanabileceğini düşündüğün karakteri belki profesyonel oyuncuların da videolarını izleyerek seçebilirsin. Çünkü bazen öyle şaşırtıcı taktiklerle karşılaşıyorum ki, bu benim aklıma asla gelmezdi diyebiliyorum.

Açıkçası dereceli giriyorsanız Main'in fazla bir önemi kalmıyor açıkçası. Ben şahsen takıma göre alıyorum. Sage sevmesem de takımda Skye yada Sage alan yoksa ben alıyorum. Yoksa oyun gidecek, takım dengesi bozulacak uyumluluk sorunları yaşanacak vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…