Valorant hangi skin alınmalı?

Arkadaşlar asil classic mi bekleyeyim? Yoksa asil Odin mi? Veya bir vandal skini mi alayım, fikirleriniz neler?

Tabii ki de vandal kaos gaia asil yağmacı önerebilirim ejderide çok severim ama çoğu kişi aim bozuyor diyor bence bir sorun yok.

Hocam ona bakılırsa sigara içenler sigara içmesin alkol kullananlarda alkol kullanmasın zaten bu mantıkla bakılırsa her şeye her aldığımız şey boş oluyor ve 5 zurnayı kim bir anda yiyebilir.

Tabii ki de vandal kaos gaia asil yağmacı önerebilirim ejderide çok severim ama çoğu kişi aim bozuyor diyor bence bir sorun yok.
Hocam ejderi bende çok seviyorum ama sıkar diyorlar sizce sıkar mı aim bozması yok bence skinin.

Vandal almalısın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Her skin bir yerden sonra sıkıyor yani oyuna skin yatıracaksanız birkaç tane daha almanız lazım eğlenmek için ama Valorant'a para yatırmanızı önermem ben çok severek oynuyordum sonra bir anda bıraktım oyunu.

Vandalda önerebileceğin bir skin var mı 1775VPYE hiç de radyanitim yok.

Size katılıyorum valorant bir anda sıkıyor ama bir duom var onla girince çok zevk alıyorum.

Yan hesabıma gelenlere bak. Ben maine istiyordum ama gelmiyor bir türlü.

Dosya Ekleri

• 76b68166-f72f-46c2-ac53-316aaa2667e9.jpg
    171 KB · Görüntüleme: 35
Hocam yağmacı var şimdilik. Son gün belki alırım. Yağmacı karambit bekliyorum bayağıdır. :/

Yağmacı gaia'dan daha güzel bir skin bence oyuna çok çok para yatırmıyorsanız almanıza gerek yok onun yerine başka bir silaha alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…