Valorant hangi skin alınmalı?

Redax

Hectopat
Sizce arcane Vandal mı kaos mu kuronomi mi almalıyım? Üçünün arasında kaldım. Arcane bir daha gelmeyecek diye almak istiyorum. Sizin fikirleriniz neler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce arcane Vandal mı kaos mu kuronomi mi almalıyım? Üçünün arasında kaldım. Arcane bir daha gelmeyecek diye almak istiyorum. Sizin fikirleriniz neler.

Hesabınızın biraz da olsun değerlemesi için arcane alabilirsiniz bende bahsettiğiniz skinlerin hepsi var ama sadece aralarindan kaos kullanıyorum.

Hocam şöyle söyleyeyim bende 2 tane Vandal skini var ilk skinim kaosdu ve uzun süre boyunca kullandım. 2. skin olarak evori aldım fakat çok kullanmadım zaten. Eğer kaos Vandal alırsan bir de beğeniyorsan bence sıkılmiyacağın skin olur. Fakat tabii oyuna gelen her değişiklikte farklı farklı skin türleri geliyor. Mesela bende şu anda kuronomi bekliyorum fakat arcane alsam mı diye de düşünmüyor değilim. O yüzden skin işi insanın kendi düşüncesine kalmış bir şey ben kaos Vandal'ı 1 sene kullanmışımdır hatta belki daha fazla ama sıkılmadım hala devam ederim. Sadece VP varken hesabımda fazladan bir Vandal almak için bekliyorum. Ama bence kuronomi ve arcaneden sıkılabilirsin fakat kaos gayet güzel bir Vandal skini bana göre. Tabii arcane gidecek o da var onu düşünerek skine karar vermelisin eğer ki hesap nadirliği senin için önemli değilse ben kaos derim. Fakat hesap nadirliği senin için önemliyse arcane Vandal da alabilirsin oda kaos gibi sert bir hissiyata sahip. Tabii ki her zaman son karar senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı