Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 26 Mart 2024 #1 Valorant haven ve pearl harita havuzundan kalkalı çok oldu, ne zaman geri dönerler sizce? Ve hangi haritalar silinir.
Valorant haven ve pearl harita havuzundan kalkalı çok oldu, ne zaman geri dönerler sizce? Ve hangi haritalar silinir.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #2 Heaven kalktı. Ascent'te kalktığında oyuna girmeyi bırakırım muhtemelen.
721x Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #3 Şu an sunset ve Lotus'u hiç beğenmiyorum. Haven da dönen güzel maçlarımı özlüyorum. Umarım ascent kalkmaz.
Şu an sunset ve Lotus'u hiç beğenmiyorum. Haven da dönen güzel maçlarımı özlüyorum. Umarım ascent kalkmaz.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 27 Mart 2024 #4 721x dedi: Şu an sunset ve Lotus'u hiç beğenmiyorum. Haven da dönen güzel maçlarımı özlüyorum. Umarım ascent kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de sunset ve lotusu hiç sevmedim de haven ya da pearl ne zaman gelir onun hiç bilgisi yok mu?
721x dedi: Şu an sunset ve Lotus'u hiç beğenmiyorum. Haven da dönen güzel maçlarımı özlüyorum. Umarım ascent kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de sunset ve lotusu hiç sevmedim de haven ya da pearl ne zaman gelir onun hiç bilgisi yok mu?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Mayıs 2024 #5 Var mı gelişme? Ne zaman değişecek acaba haritalar?
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 21 Mayıs 2024 #6 AKINCILAR dedi: Var mı gelişme? Ne zaman değişecek acaba haritalar? Genişletmek için tıkla... Yok ya adamlar e-spor odaklı gittikleri için hiç umursamıyorlar.
AKINCILAR dedi: Var mı gelişme? Ne zaman değişecek acaba haritalar? Genişletmek için tıkla... Yok ya adamlar e-spor odaklı gittikleri için hiç umursamıyorlar.