Valorant hassasiyet ve DPI nasıl öğrenilir?

Lordmuhafız

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Selamlar, Valorant'ta gördüğüm tüm profesyonel oyuncuların sensi 0.5'in altında. Benim sensim ise 1.449. acaba DPI değerim mi çok düşük yoksa ben mi yüksek hassasiyetle oynuyorum bunu öğrenmek istiyorum. DPI değerimi de öğrenemiyorum nereye baksam algılamıyor faremi. Farenin altında vs. de yazmıyor kaç DPI olduğu. Bir tek farenin üstünde DPI tuşu var. Bildiğiniz bir uygulama var mı DPI öğrenme ile ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mouse marka model ne acaba?

Mousun modelinden özellikeri bölümünde yazar bir kontrol edin

Mouselar genelde standart 800DPI ile gelir, 800DPI 1.5 sens çok fazla, en azından benim için. Mousepadinin en solundan en sağına 180 derece dönebilmen gerekiyor.

Fareler genelde standart 800DPI ile gelir, 800DPI 1.5 sens çok fazla, en azından benim için. Mousepadinin en solundan en sağına 180 derece dönebilmen gerekiyor.

Bence 180 derece az çünkü mouse, mousepadin ortasında olacak ve arkasında adam çıkarsa 90 derece dönebilecek sadece. Bence en az 270 olmalı, ben 360 derecelik ayarladım.

Mouselar genelde standart 800DPI ile gelir, 800DPI 1.5 sens çok fazla, en azından benim için. Mousepadinin en solundan en sağına 180 derece dönebilmen gerekiyor.
800 DPI demedim ki ben DPI tuşundan değiştirdim beğendiğimi kullanıyorum şuan. Ama o beğendiğim DPI değerinin kaç olduğunu öğrenmek istiyorum

Mousun modelinden özellikeri bölümünde yazar bir kontrol edin
Nerede hocam tam olarak?

Ben şuan en düşükten bir sonrakini kullanıyorum yani sizin dediğiniz gibi 800 DPI oluyor herhalde.

Bu arada şuan Valorant' taki hassasiyetimi 1.449' dan 0.8' e çektim ilk 2 dakika falan zorlandım ama hemencecik alıştım. Tabii yavaş kalıyor hala 0.9 yapsam idare edebilir gibi

Profesyonel oyuncuların mouselarının ağırlığı, skatez kalitesi ve mousepad kalitesi de sizinkiyle epey farklı. Onlarla ayni ayarlari yapsaniz bile ayni hissiyat olmaz.

Ben tahminimce 800 DPI dedim. Kesin bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…